BB
Edino kar delajo je nedelo in poležavanje. Pa ta robi je spet neki naredu da bodo zgubili in rumeni dobili. SEm prebrala na strani BB drugač pa ne vem kaj je v živo ne spremljam. Pa jasmina da non stop nekaj šunta proti mihatu in sonji. Da bi gledalci izglasovali da gre ta teden miha vn drugi pa še suzana
mojca napisal:
>
>
> Ko napade namišljeni sovražnik
> 3.4.2007 11:37
> Ko vojaki in vojakinje zaslišijo eksplozije in streljanje, se
> morajo po tleh odplaziti v zaklonišče. Videl/a boš, da se
> Robert težko loči od steklenice piva.
Ja,ja, in tudi dolgočasni so vedno bolj. Prav nič se jim ne dogaja. Ali Slovenci res potrebujemo “steklenico piva”, da nam steče jezik?
haha, meni je sploh smešno, da točno vedo, da se pod temo z naslovom BIG BROTHER skrivajo posti o bigbrotherju… in da komentirajo ljudje, ki to gledajo. ampak ne, treba je odpret in pol napisat kako bedno žaljivko ali komentar, da so same bolj pomembne, pa so v resnici še bolj bedne kot tiste ki gledamo. mislim nekaj je, če nekaj gledaš in potem komentiraš, kot pa da nekaj odpreš, čeprav te kao ne zanima, ker je to na nižji stopnji kot so same
O, džizs, “da ne bi bile slučajno zadaj, če padejo v družbo, kjer se komentira o BB, pa ne bi nič vedele”. Pa koliko ste ve stare? 16?
Očitno se vidi, na kakšnem nivoju ste tiste, ki spremljate BB, hehehe.
Pa ne se usajat, saj že grem. Sploh je zanimivo pri temah o BB samo to, da o sami temi itak nič ne pišete, ker ni kaj pisat. Potem pa se ful z veseljem usajate nad priložnostnimi mimoidočimi.:)) Tudi jaz sem samo zato odprla post, da vidim, ali je spet kaj usajanja – iz obeh strani seveda, hehe. No, kar nadaljujte, o BB itak nimate kaj pisat.:)))