Najdi forum

BB

kaj se kej dogaja
a morajo kej delat v tem soncu al samo ležijo??!!

Ko napade namišljeni sovražnik
3.4.2007 11:37
Ko vojaki in vojakinje zaslišijo eksplozije in streljanje, se morajo po tleh odplaziti v zaklonišče. Videl/a boš, da se Robert težko loči od steklenice piva.

Edino kar delajo je nedelo in poležavanje. Pa ta robi je spet neki naredu da bodo zgubili in rumeni dobili. SEm prebrala na strani BB drugač pa ne vem kaj je v živo ne spremljam. Pa jasmina da non stop nekaj šunta proti mihatu in sonji. Da bi gledalci izglasovali da gre ta teden miha vn drugi pa še suzana

mojca napisal:

>
>
> Ko napade namišljeni sovražnik
> 3.4.2007 11:37
> Ko vojaki in vojakinje zaslišijo eksplozije in streljanje, se
> morajo po tleh odplaziti v zaklonišče. Videl/a boš, da se
> Robert težko loči od steklenice piva.

Ja,ja, in tudi dolgočasni so vedno bolj. Prav nič se jim ne dogaja. Ali Slovenci res potrebujemo “steklenico piva”, da nam steče jezik?

Pa saj delajo no vsaj ena non stop opravlja.

Ajoj, da imate tako dolgcajtno življenje, da morate gledati kako se drugi dolgočasijo, je pa res too much.:))))

antiB-se popolnoma strinjam s tabo!!!!!!!

MI too!!!

še bolj hudo je, da ti je tako dolgčas, da bereš kaj drugi pišejo o ljudeh, ki jim je dolgčas. a si mal ego futrate? FUL STE FAJNE, KO NE GLEDATE, BRAVO

ja pa ti tud ker če ne bi preskočila ta naslov. se ne bi tukaj spotikala. bi kaj druzga gledala.

micika pol ne bi ble na tekočem, pa ne bi mogle komentirat, kak so one fajn, me pa ovce, ker gledamo… pa ja morš si z nečim ego dvigvat

Ja to je pa tud res. Al pa one gledajo telenovele in se jim to zdi budasto k so telenovele tako poučne. Si mislijo da se veliko naučijo,.

haha, meni je sploh smešno, da točno vedo, da se pod temo z naslovom BIG BROTHER skrivajo posti o bigbrotherju… in da komentirajo ljudje, ki to gledajo. ampak ne, treba je odpret in pol napisat kako bedno žaljivko ali komentar, da so same bolj pomembne, pa so v resnici še bolj bedne kot tiste ki gledamo. mislim nekaj je, če nekaj gledaš in potem komentiraš, kot pa da nekaj odpreš, čeprav te kao ne zanima, ker je to na nižji stopnji kot so same

pa kaj je zdaj a bomo komentiral o pucah ki se počutjo ,da so na višji stopnji… ne dejmo o BB kaj dogaja?

Odprejo jo zato ker jih tudi njih zanima. Mene če tema ne zanima jo niti ne odprem. sam potem “pametno modrujejo” kako smo tisti ki spremljamo ovece itd… V resnici bi pa ble rade na tekočem, kaj se dogaja. Da ne bodo slučajno zadaj, če pridejo v kako družbo kjer se komentira BB in ne bi nič vedele.

Ja neč robi je spet za jeb… Rumeni so dobili tri točke. prav očitno kako načrtno želijo nekateri rdeči izgubtit. Upam da gre robi v soboto ven potem pa tako drug teden jasmina. Nina pa naj še mal ostane da se mož odpočije še mal. Potem pa naj gre pred koncem

O, džizs, “da ne bi bile slučajno zadaj, če padejo v družbo, kjer se komentira o BB, pa ne bi nič vedele”. Pa koliko ste ve stare? 16?

Očitno se vidi, na kakšnem nivoju ste tiste, ki spremljate BB, hehehe.

Pa ne se usajat, saj že grem. Sploh je zanimivo pri temah o BB samo to, da o sami temi itak nič ne pišete, ker ni kaj pisat. Potem pa se ful z veseljem usajate nad priložnostnimi mimoidočimi.:)) Tudi jaz sem samo zato odprla post, da vidim, ali je spet kaj usajanja – iz obeh strani seveda, hehe. No, kar nadaljujte, o BB itak nimate kaj pisat.:)))

ja itak nek posebno nizek nivo je… ma ti se kar prepričuj…

Hmmm … zanimivo, da smo pa spodaj natolkle 100+ postov o BB-ju … :)))))) In to celo brez usajanja … ampak dejansko smo se menile o BB-ju … :)))))))))))))))))

a se da big brotherju poslat ideje za naloge; da stanovalcem ne bi bilo tako dolgčas?

ojla babe dost. Bo dž.

ej mene pa zanima, zakaj bb ne kaznuje jasmine, k skoz tolk grdo opravlja

joj na en prašanje pa tolk zmerjanja

sej na 24ur.com tud berem , pa sem mislila da gledo kdo v živo

če ti ni všeč ne ber, jest tud ne berem o plenicah , k smo že mem tega….

bee, bee, bee…

Po moje ztao ker se boji da bo fotr prišel z motorji z vsemi romi. Tako je eden napisal pod en članek. So se mal vsrali v hlače. Necam se
Jaz osebno jo bi kar ven posala naj spoka in gre opravljat ven

New Report

Close