Najdi forum

BB

:)))), fotra bi se mogu pa robi bat :)))))

Ja, tud jest bi jo vn vrgla, ker je ful zoprna, pa otročja, pa kr neki teži skoz

ja saj on se ga pomoje tud boji.

pa kar neki nori tam po spovednici in kaj pa je mislila da njej pa nihče ne sme nič al kaj

Ne vem res je že prav butasta. Če jo že vn ne vržejo bi jo bb moral vsaj nominirat jaz ne vem zakaj vse to pusti.

ker se vedno enim več pusti
sej je blo v baru tud tko

Iz nepreverjenih virov – v nedeljo jo bo nominiral BB.

Ma vse eno je mi je bil bar boljši. Vsaj delali so vsak dan tevi pa nič.

ma komaj v nedeljo jaz bi jo že za ta vikend čeprav se ne da. še en teden bo noter norela al kaj.

Hudamama napisal:

> joj na en prašanje pa tolk zmerjanja
>
> sej na 24ur.com tud berem , pa sem mislila da gledo kdo v živo
>
> če ti ni všeč ne ber, jest tud ne berem o plenicah , k smo že
> mem tega….

A si ti mogoče z gorenjskega, k si tolk fejst tole napisava?

spoka nej čimprej, ejga.
baba zmešana.

Ne jemljite tega kot žaljivke – čez eno uho notri, čez drugo pa ven :). Nihče ni ne boljši, ne slabši, vsi imamo le svoj okus in prav je, da ga upoštevamo :). Ne vem pa, kako lahko nekdo stokrat ponovi besede, ki so bile že stokrat napisane :(.

Pa kar pišite, da jaz potem mami naprej sporočam (ona bi si takoj kartico kupila za neomejen dostop, pa nima računalnika :)).

A lahko kdo napiše kaj je bilo v spovednici z Jasmino, pa zakaj je norela- prosim, beeeeee

Tale Jasmina meni resno deluje duševno prizadeta, pa mi je bila sprva zelo simpatična. Predvidevam, da je imela ta histeričen izbruh zaradi Sonje. Jaz bi jo dala kar v prisilni jopič.

New Report

Close