BB
Danes še ni teme in sem si jo jaz drznila odpreti. Me je včeraj kar vrglo iz stola, da se tako dogaja notri. Me pa res zanima kako to, da BB tolerira takšno obnašanje Jagode in da tolerira zarote, pljuvanje po drugem človeku (pa naj bo kdorkoli), nagovarjanje k nominacijam (hrvatje so imeli kazen, če so drug drugega nagovarjali k nominacijam, če se ne motim), pa dajanje izjav ala “dejmo zjebat Mihata, da bodo zunej misnli kako slab je, da bo odletel ven…..” Mislim halllooo.
Se pa bojim da ji bo s to taktiko uspelo pririniti do konca, ker bo špekulirala počasi proti vsem.
LP
ja tud mene zanima kako tolerirajo tako obnašanje
pa tud sej menda vedo , da so kamere in da se vse sliš!!
na RTL jih je BB prou fajn kaznoval če so se norčeval iz drugega – -sej so se kregal med sabo tud seveda
ampak tale NINA je pa očitno tko na podnu z moralo , da se znaša nad drugimi k ne more svojga lajfa porihtat….
baje je rekla , ne grem domov samo, če me varnostniki ven odnesejo – tko je fino not v BB
namen BB je, da je čimbolj nekulturno, grdo, saj to ljudje gledajo…
mal se spomnite oz. če ste slišale kdo je bil zmagovalec BB v tujini… tisti, ki je bil najbolj “bogi” oz. največja tarča napada drugih… to ljudje gledamo…
Folku so všeč nenačrtovani izpadi (spomnite se motorjev ali v spovednici za 1. april). Mislim, da je BB všeč Jagoda zaradi tega, ker zaenkrat edina pokaže vse…. sex pa folk zanima…
a mislite, da bi gledali, če bi bili vsi za enega eden za vse ??? Ne, to nas ne bi zanimalo, še več bilo bi nam dolgočasno… in čeprav je Jagoda tista, ki zdaj najbolj izpada zaradi svojega obnašanja, ima šanse, da ostane kar dolgo notri, ker je “drugačna”….
Me prav zanima kdaj bo imela prvo nominacijo.
seveda , da je ne nominira, ker skoz z vsemi komunicira in dela spletke, tiste zrtve pa niso tako slabi da bi še drugim slabo želel…
sploh kako pa je lahko bila 1 uro v spovednici, sej morjo bit vojaki skoz zunaj in gredo lahko samo na WC
to je spet čist po balkansk – za ene taka pravila , za druge pa druga
nikol niso tako striktni , da bi blo za vse isto
na konc pa bo spet najbolj neopazen zamgu k bodo vsi nanga pozabil – Alen mogoče
Ko pride tamala na stol leti ven, če ne prej v finalu. Jaz ne vem kako je lahko tako butasta po domače – obrekovanje in šimfanje se še nikoli ni obrestovalo. Pozablja zgleda, da smo mi “zunaj” tisti ki glasujemo, pa da vse vidimo in slišimo…..
Je pa res nedopustno, da se dogaja kar se s tem šimfanjem. Mogoče bi jo BB lahko kaznoval tako kot Sonjo – en teden brez govorit : )
Ravno o vojakih!
A je to vojska? Anarhija totalna! Tudi iz strani BB! Glede na to da so bila jutra kar hladna(3 stopinje), persone spijo zunaj pod milim nebom,v odprtem šotoru. Spalne vreče tip SV so za en k…., vprašanje če so dobil kpl. uniformo, ali so dobili samo jakno, hlače, kapo in čevlje? Kje je puli,pulover,termo perilo,dolge gate?( glede na to da spijo zunaj)!
Da se obnašajo kot se, je kar pričakovano! Delitev v skupine, že tako nobene informacije , omejitev hrane(padanje cukra), prisotnost alkohola. Ima da se ti mal spelje. To je tudi namen vsega- manipuliranje z množico-nič novega!
Sem gledal te njihove izpade-predvsem prednjačijo ženske! Vse vojske ki so v svojih vrstah imele ženske so izgubile vojno!!!!!
Ma Jagodi se bo not čist strgalo. Se mi zdi, da je iz dneva v dan hujš. Včeraj jo je bilo eno samo obrekovanje, pljuvanje, načrtovanje zarot … saj sploh ne misli več na drugo. In začuda ji drugi sledijo!!!
Se mi je pa smilil Alen, ko so ga poklicali češ nej zažica čik za Tino (mislim … … za čike je pa dobra Sonja, ne?) in je rekel, da za druge ne bo žical in ga je tudi Stane podprl (bravo stari!) … In ko je odšel stran izjavi Jagoda: “Ti Stane ni dal voljno!” Jao jao jao .. …. če bi bila na Alenovem mestu bi ji prpalla eno tako okol uh, da bi ji žvižgalo not še cel teden!!!! Brrrrrr
Ma, Jagoda je poglavje zase.
Je pa po moje ne bodo kaznovali, ker jim zvišuje rating. Vsem nam gre na živce s svojimi izpadi in zarotami, pa vendar jo vsi gledamo…..
Mislim pa, da prvič ko bo nominirana gre domov!
Drgač pa sem jst včeri € šla zapravlat!!
Me je Nina tolk razp……., da sem šla enkrat kar glasovat, da leti ven!!!!
lp
………..ta Jasmina, alias Jagoda je res ena predrzna smrklja, brez občutka in takta do soljudi……………………obnaša se popolnoma otročje………………..kot da no normalna……………Tudi Nina in Tina nista dosti za njo……………..mislim, kakšno prostaško obnašanje pa je to???….haloooo
Upam, da bo BB nominiral Jasmino, ker takega spletkarjenja pač ne bi smel dopustiti……………………en red pa mora biti, al kaj???……….