Najdi forum

BB

Se strinjam s tem, da jim rejting zvišuje, ampak kolikor mi je poznano so bili na hrvaškem zaradi tega kaznovani. Pred časom je bila kaznovanana Nina.
Zgleda da pravila niso za vse enaka. Pa nima to veze s tem da je romkinja….Meni je bila od začetka prav všečna, pa za popestritev, ampak tole je pa že preveč ….. Tudi BB ni več kar je bil…..

Saj, jst srčno upam, da bi BB kaznoval al Jagodo, al Nino, al TIno, ker si to res zaslužijo.

Pa mi je čist vseen kako jih kaznuje.

Al kar z nominacijo, al pa s kakšnimi drugimi ukrepi…………….

Ne vem, pred 4 leti sem na RTL-u gledala BB in so bli taka luštna klapa, noben ni šinfal, pa je oddajo vseeno blo prov fajn gledat…….. kolker si jo razumel….))))))))))))))))))))))))))

lp

Jaz pa mislim ji niti pod razno ne bo uspelo pririniti do konca. Kolikor vas berem tukaj gor, vam/nam gre vse skupaj pošteno na bruhanje.

Verjameš, da sem tudi jaz glasovala, da ona odleti ven. Mi je čisti Antipaticus s tem obnašanjem, pa kao da jo bodo moral varnostniki ven odnest. hallooo

ja, ampak nominirat jo morajo sostanovalci. Ona ima pa podpove zunaj velikoooo in bodo lahko glasovali za tekmece. Se ti ne zdi?

Dobro jutro,

pa dajmo naredit povzetek včerajšnjega dne. Oddaja namreč pokaže en dan nazaj.

Sonja je s pametnim pogovorom uspela naredit red v rdeči skupini. Pri nalogi lupljenje krompirja so prvič zmagali . Čeprav je rumena ekipa zgubljala živce, ker so lupilo tako dolgo, saj čas ni bil omejen.

Jasmina se je malo umirila, tudi Robi ji je povedal par krepkih – recimo,da je tudi povohal ne bo, če bo imela še take izpade.

V ekipi rumenih je kar napeto, Nina goni svojo dalje, še vedno ne more sprejeti nominacije. In po moje bo šla v soboto domov.

Jasmina bo v nedeljo dobila avtomatično nominacijo za svoja napeljevanja k nominacijam.(upam,da moj vir govori resnico).

Tina je že parkrat odbila sodelovanje v zaroti proti rumenim.
Andrej je kar naprej bolj tiho, Alen poka štose, Stane skoz bolj kaže svoj obraz – ni taka perla, kot zgleda.

Suzana ima težave s koleni. Jo pa občudujem,kako vse to zdži glede na to , da ji v biografiji piše, da je usekana na čistočo – tušira se večkrat na dan, bog ne daj , da v umivalniku najde hčerin las .

Miha je še vedno isti.

Razumem nominacijo za Nino in Robija…………..ne vem pa zakaj je nominiran Miha……………..saj ni tako napačen……………..pa če že ima beležko s tistimi naslovi in tel.št.,………………………….to je bilo zunaj…………….v BB pa se mi zdi da ni slab dečko, kaj mislite??……………..

O, Tračarka, hvala.

A veš, da se je men Stane tut včeri mal čuden zdel, ko je enih parkrat sodeloval v zarotniških pogovorih onih treh kokoši….

A da bo Jasmina dobila nominacijo??? Lepo, lepo!

Kako veš, da ima zunaj veliko podpore?? No, jaz res bolj z enim očesom vse skupaj spremljam na tv-ju.

tud men se miha ne zdi slab dečko, pa kaj če ma tisto beležko. Mi je pa robi zato zmeri bolj zoprn

O ja ja. Tudi jaz močno upam da je tvoj vir zanesliv.

…………..ne vem zakaj imam občutek, da v BB primorci ne marajo štajercev……………………jaz nisem ne eno ne drugo………..vseeno imam tak občutek……………..Suzana je omenila pri tem, ko je nominirala Miha, da ga ne razume, da ne razume kaj govori…………….

A ne veš od kje izhaja?!?!

Kdo je Jagoda????
Sicer ne gledam redno, samo nje pa res nisem zasledila?

Tvoja soimenjakinja, brez M

No pa sem na tekočem

Hvala

……..Jasmina R…Rajhard…………..striptizeta Jagoda………..

Pa kera je Jagoda?

Prav bi bilo,da gre ta čopko ven,ker mi gre iz ure v uru na K….
Potem bomo videli,kako bo Jagoda preživela.Na koga se bo potem “usirala”
Meni je pa Sonja prav všeč.Kaj vse mora revica požret.

Jagodo bo nominiral Robert še pred BB-jem.

Ja, vem, da je Romkinja – a kot pripadnica manjšine naj bi bila tako zelo preferirana od gledalcev?? Dvomim.

Kje pa. Saj jo lahko še vedno ponuca pod kovterčkom ko bodo spet not spali. Pa tud drugače se je ne otepa.

……….)))))))))))))))))

Ah, od njenih gledalcev. Se razumeva?

In kdo so to njeni gledalci?? In ni nobene potrebe po pokroviteljstvu, missy.

New Report

Close