Najdi forum

BB

Zakaj po pokroviteljstvo? Nisem mislila nič slabega. Nisem hotela direktno napisati, da jo bodo pač podprli njeni Romi. Zato sem napisala, če me razumeš. Res nič slabega nisem mislila. Vseeno oprosti, če je tako zvenelo.

Ja, tole pisanje brez intonacije glasu zna človek res napačno dojeti :).

Samo Romov pa tudi ni toliko v SLO, da bi preglasovali ostale?

Moje mnenej če hočemo da gre drug teden jasmina ven mora ta teden robi. Ker če ne bosta drug teden nominirana miha in sonja.
jaz bi ta teden vrga robija drugi pa jasmino potem pa še nino. mi gre tud nina na živce sam prej bi se pa vseeno rešla uni dveh če ne bosta še 14 dni oz eden 3 tedne noter.

Prekršek za 10 eur. Kdo ga je dobil?

Stane, ker se je čez ograjo pogovarjal s prijatelji.Prišli so mu voščit za rojstni dan.

…………..to je zelo neodgovorno od prijateljev……….saj dobro vedo, da mu s tem samo škodujejo in ne koristijo…………dobre želje naj prihranijo za kasneje………………

Sonja ni naredila reda. No ja, ga je uspela za uro ali pol. Robert se ji stalno postavlja po robu, jo vika (!!!) in ji je zabil, da je ne spoštuje, da jo upošteva samo ker je narednica. Ko ga je kaznovala z sklecami zaradi neposlušnosti ji je serviral še eno porcijo, da jo vse manj spoštuje. Žal se je punca potegnila nazaj in je klonila pod tem pritiskom. No, mogoče se bo pa po pogovoru z BB sestavila skup. Jaz mislim, da gre Robertu v nos predvsem to, da mu poveljuje ženska (že, ko je bil Miha narednik mu ni bilo OK, ker je hotel biti on).

Jasmina še vedno spletkari proti Sonji, včeraj je “grozila”, da ji bo ukradla tobak. Vse napeljuje in šimfa proti njej, tudi Stane, ki je sicer videti OK sodeluje in veselo priliva svoj del gnojnice.

Nina se očitno res še nis prijaznila z nominacijami, ven jo bo odnesel samo varnostnik, ker ji je v hiši preveč luštno, da bi šla domov. 🙂 Upam, da izpade, pa da mi je videti ta film. :))

Suzano je strah nominacij – če izpade Robert bodo verjetno nominirani vsi štirje (Suza in Jasmina bosta nominirali Sonjo in Miha, ta dva pa – predvidevajo – Suzo in Jasmino. Tko bodo izenačeni in bodo vsi nominirani). Zato Jasmina druge žica, da prikažejo Miha kot ful slabega, da bi folk že ta teden glasoval za njegov izpad in bi Robert ostal (v tem primeru bi bili trije proti eni, ampak bi bila poleg Sonje nominirana Suzana).

Tina Sonje sicer ne mara. Ampak je v tej troperesni deteljici edina, ki ji to pove v faco, Nina in Jasmina jo (Sonjo) zelo ožirata, ampak čike in čokolado pa še vedno jemljeta od nje… No, ampak to ni dvojna morala, so osnovne biološke potrebe. :))

Meni se najbolj dopade Andrej. 🙂

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

a ja, hvala za odgovor

Očitno še vedno premalo spremljam,pa mi je dosti stvari ušlo.:))))

Andrej je zakon.
Ne vem kako zdrži med temi idioti, mislim da bo po končanem BB-ju stekel na prvi avion za Avstralijo.
In kakšno mnenje bo dobil o Slovencih??

Vklopi si na netu po osmi uri zvečer. Je vedno najbolj pestro. :))

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

tud men je Andrej všeč, upam, da zmaga

a mi lahko kdo ve povedat,zakaj so zdaj zamenjali Sonjo z Suzano?

a so zamenal
a je blo kej narobe al kaj
kaj se dogaja??
a imajo kako nalogo

glasujem da gre nina ven, drug teden pa jasmina………

a ne bo prišel še eden noter???????

ma ne vem kaj se dogaja ker sem zamudila.vidla sem samo da so Sonjo in Suzano zamenjal.ne vem pa zakaj

mater mutijo, skoz neki, sploh v tej rdeči skupini. In še zdej ne vem, zakaj tud una jagoda ne dobi kako kazen

Zato ker je Robi Sonjo zajeb…. 500 na uro in je ženska popustila in rekla, da se ne misli več z njimi bost.

Tole so besede Sonje:

Sonja Rdečim: “Jst vas več ne bom kaznovala in nobenga ne bom več prosila … Če ste se predal.”
Sonja: “Najlažje se je budalo delat.” Robert: “Jst se ne rabm delat, jst sem budala.” Sonja: “Ja, sej!”

mogoče so cigani POP tv podkupil, pa mal pomagajo

hrano ze nosjo tam okol
kako lahko oni hrano darujejo za Jagodo, a za roj. se pa še čestitat ne sme na daljabo
hrana je omejena pol ne bi smel dovolt tega

in Sonja je dobila čokolado – jest je že neb vsem dala
oni pa kar navali narod kot, da je za njih
HALLO

spet dvojna morala in faforiziranje tistega k ga gledalci ne marajo
( bar – gaber je skoz faforiziral druge kot publika)

če gre ta teden nina ven jasmina drug teden ne bo šla ker ne bo nominirana ampak bosta miha in sonja. tako da bo jasmina še noter. če čmo da gre jasmina drug teden ven mora ta robi. potem bojo vsi štirje iz rčede nominirani. če ne bosta pa samo miha in sonja. tako da je bolje da gre robi moje mnenje

Yup, se strinjam.Robi mora it ven prvi, Nino bomo pač trpeli še kakšen teden.

tračarka kaj kej dogaja not?
a gledaš

sem pa že včer glasovala zanga( Robija)
sej to pomen , če zanga pošleš da gre ven a ne

k majo tako butast napisan – glasuj zame – a to pomen da se veselijo če zanga glasuješ

jest tko razumem , da tist k bo imel največ klicev gre ven – upam da je prou

Robert je Sonjo stalno podrkaval, da je ne spoštuje, da gre spoštovanje do nje samo še navzdol (potem, ko ga je zaradi neposlušnosti kaznovala z sklecami – če ga ne bi kaznovala, bi dobili pa nasprotniki spet točke). Sonja se je predala in je rekla, da ne bo več ukazovala in poveljevala, da naj vsak dela zase, ker so se očitno že predali. BB jo je zato razrešil in za narednico postavil Suzano.

LP

prov, prov, glasuejš za tistga, k hočeš da gre vn

New Report

Close