BB
Sonja ni naredila reda. No ja, ga je uspela za uro ali pol. Robert se ji stalno postavlja po robu, jo vika (!!!) in ji je zabil, da je ne spoštuje, da jo upošteva samo ker je narednica. Ko ga je kaznovala z sklecami zaradi neposlušnosti ji je serviral še eno porcijo, da jo vse manj spoštuje. Žal se je punca potegnila nazaj in je klonila pod tem pritiskom. No, mogoče se bo pa po pogovoru z BB sestavila skup. Jaz mislim, da gre Robertu v nos predvsem to, da mu poveljuje ženska (že, ko je bil Miha narednik mu ni bilo OK, ker je hotel biti on).
Jasmina še vedno spletkari proti Sonji, včeraj je “grozila”, da ji bo ukradla tobak. Vse napeljuje in šimfa proti njej, tudi Stane, ki je sicer videti OK sodeluje in veselo priliva svoj del gnojnice.
Nina se očitno res še nis prijaznila z nominacijami, ven jo bo odnesel samo varnostnik, ker ji je v hiši preveč luštno, da bi šla domov. 🙂 Upam, da izpade, pa da mi je videti ta film. :))
Suzano je strah nominacij – če izpade Robert bodo verjetno nominirani vsi štirje (Suza in Jasmina bosta nominirali Sonjo in Miha, ta dva pa – predvidevajo – Suzo in Jasmino. Tko bodo izenačeni in bodo vsi nominirani). Zato Jasmina druge žica, da prikažejo Miha kot ful slabega, da bi folk že ta teden glasoval za njegov izpad in bi Robert ostal (v tem primeru bi bili trije proti eni, ampak bi bila poleg Sonje nominirana Suzana).
Tina Sonje sicer ne mara. Ampak je v tej troperesni deteljici edina, ki ji to pove v faco, Nina in Jasmina jo (Sonjo) zelo ožirata, ampak čike in čokolado pa še vedno jemljeta od nje… No, ampak to ni dvojna morala, so osnovne biološke potrebe. :))
Meni se najbolj dopade Andrej. 🙂
Vklopi si na netu po osmi uri zvečer. Je vedno najbolj pestro. :))
LP
mogoče so cigani POP tv podkupil, pa mal pomagajo
hrano ze nosjo tam okol
kako lahko oni hrano darujejo za Jagodo, a za roj. se pa še čestitat ne sme na daljabo
hrana je omejena pol ne bi smel dovolt tega
in Sonja je dobila čokolado – jest je že neb vsem dala
oni pa kar navali narod kot, da je za njih
HALLO
spet dvojna morala in faforiziranje tistega k ga gledalci ne marajo
( bar – gaber je skoz faforiziral druge kot publika)
če gre ta teden nina ven jasmina drug teden ne bo šla ker ne bo nominirana ampak bosta miha in sonja. tako da bo jasmina še noter. če čmo da gre jasmina drug teden ven mora ta robi. potem bojo vsi štirje iz rčede nominirani. če ne bosta pa samo miha in sonja. tako da je bolje da gre robi moje mnenje
Robert je Sonjo stalno podrkaval, da je ne spoštuje, da gre spoštovanje do nje samo še navzdol (potem, ko ga je zaradi neposlušnosti kaznovala z sklecami – če ga ne bi kaznovala, bi dobili pa nasprotniki spet točke). Sonja se je predala in je rekla, da ne bo več ukazovala in poveljevala, da naj vsak dela zase, ker so se očitno že predali. BB jo je zato razrešil in za narednico postavil Suzano.
LP