Najdi forum

BB

Prav je, ja. Tisti ,ki dobi več glasov, gre ven. Glasuješ za IZSELITEV .

Trenutno bolj ali manj spijo.
Jasmina je mal lezla v rit Sonji,ko ji je rekla, da je dobro opravila svojo nalogo. To je tamala včeraj tudi napovedala,namreč da se ji bo prilizovala.
Sta se pa Miha in Sonja lepo pogovarjala – zelo realno gledata na situacijo in Sonja je priznala, da je popustila, ker jo je Robi zaj… in je rekla,da se ne gre več. Pa so jo zamenjali.

Če glasuješ za Roberta, pomeni, da galsuješ za njegov izpad. Tisti, ki dobi največ glasov izpade.

Nič posebnega se ne dogaja, samo Robert hodi okoli Suzane ko mačka okol vrele kaše. Nekaj bi rad od nje… :))

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Jaz bom zaspala ob tem vojaškem tednu, upam, da bo čimprej kaj bolj zanimivega.

Evo, tukaj si lahko ogledaš Ninino in Jasminino reakcijo ob Sonjini razrešitvi in Suzanini nastavitvi.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Najprej je zaj…. situacijo, zdaj mu pa prpa dela.

ja tisti ki ima največ glaso spoka domov. upam da ta teden robi

ja če gre robi, bi znal bit še zanimiv, ko bo jasmina zgubla lubčeka :)))

sej se strinjam, dagre robi ven pa ….

ampak men gre nina tok na živce, da bom glasvala za njo….nej gre nazaj v svoje neurejeno življenje in naj si ga uredi…..

pol bo šele popenla, sej se ji bo zmešal
mogoče pa njo pol varnostniki odnesejo…..

pa kaj misli cvergl mali , če z nago ritjo pleše, da bodo vsi okl ne plesal

Sonja se mi zdi kul, sploh se ne usaja na podžiganja – ne bi jim smela dat čokolade to bi bla ful dobra kazen, ne pa da vidiš da sedaj vsi zobajo

meni gre pa že vse na živce. to menjavanje narednikov kot spodnej hlače pa kaj si misli ta BB naj kaznuje robija in jasmino in bo mir, ne sam da jim da minus točke tako zajeba celo skupino, kako drugače naj ju kaznuje. ven naj gre ta teden robi drugi jasmina in potem pa še nina. če gre nina leti drugi miha ali pa sonja. tako da bomo še najman dva tedna poslušali tisto piskanje jasmine. ta jasmina je ena kura da ji ni para, če jo zapreš v kurnik grejo vse kokoši ven tako hitro da se bo kar kadilo.

ja res pa zakaj ne KAZNUJE – ampak ne minus točke – kej hujšga da si zapomniš in zraven trpiš
neki kar najraj delaš – recimo piješ pivo?
Čvekaš?

tedva sta tako sama vase zavervana da mislita da jim nihče ne more do živega

joj kolk je še dolg do sobote – me ferbec matra

tale robi pa sramoti celo primorsko. škoda ker je nominirana nina, drugače bi ziher on pakiral.

cvergl mali:-))))))))))))))))))))))))))))))))))

kaj to pomeni? hahahahaha, kako mi je hecno. cvergl, jooooooj, za polulat:-))))))))))))))))))

A ne veš, kaj je cvergl? Tko naši na Štajerskem rečejo unim malim kokoškam.

……CVERGL JE…………….kokr ena mejhna kura………………..kurica………….putka…………al kaj že .))))))))))))))))))))))))))9

………….na Gorenjskem rečejo……………..je tako majhen, kot cvergl…………)))))))

mene tudi firbec matra.
najhujš kazen za jasmino bi bla da more bit en teden prav tiho nič jokat, nič se smejat nič govort. Ko bi šla v spovednico bi bla cel dan noter

…………jao,jao,jojprejoj,…………….kolk je pa ta BB dolgočasen…………..ta folk pa res ni za nobeno rabo……………….še veseliti se ne znajo…………….in dela imajo občutno premalo…………………še ko se pogovarjajo samo hinavijo………………to je za po*****t…………….ne vem, če ne bom računalnik prodala…………………………hudoooooo………………….sedaj še Robi bobna na lonec…………pa to ni res……………..

……………..ne verjamem, da je Robi čisto normalen……….kr nekej…………

:-)))))))))))))))))))

Pri nas rečejo pa šašerl:-))))))))))))))9

……..kje to??………………))))))))))))))))))))))))

Celje.

ma si bo druzga najdla, ni ovir za jagodo :)))))))))

, po priljubljenosti sta na vrhu Andrej in Sonja, ostali pa kr caplajo za njimi.

Nisem brala vsega, mogoče je že kje omenjeno; zakaj so pa trije nominirani? Sem mislila da sta vedno samo dva?

Hvala za pojasnilo

New Report

Close