BB
Vedno izhajam iz sebe,zato-jaz sem tud lahko velik kolerik in tudi sem ,ko je to potrebno,ampak vedno v obraz osebi kateri to gre!Nikoli in nikdar za hrbtom vedno v obraz(kar včasih tudi ni dobro:))Zato me Jasmina preseneča,ker zahrbtnosti res ne maram.Punca je še velik otrok ,ki probava odraščat!Robi-pa kaj on misli,da je James Bond????!!!!Reveš lahko zapeca vsako ,ki ima pod 22 let,zrele zenske že ne more!Pa,da ne bo pomote,seveda da so zrele ženske pri teh letih,ampak nemalokatera se pa še išče!Frajer,da mu ni para v glavnem???Nina-sem že enkrat povedala,da mi je moj reku,da me ubije,če mu naredim tako bruko:)))))(seveda,kar se njenega moža tiče)Ostali-eni so spet nezreli,eni so zreli,pač odzivajo se na dogodke!Miha-res malo zmeden fant,mislim da je nesamozavesten ,ampak daleč od tega ,da ni prijazen in se trudi biti pošten!Evo moje mnenje!Hvala ker ste brali!:)
Ja tko je. Za BB so izbrali res extra karakterje. Normalno, da se ne marajo kaj prida. Če so si že v osnovi zoprni in sploh nimajo skupnih pogledov na življenje.
Npr. Vegetarijanka Sonja. Gotovo ima razloge, zakaj ni pospravila mesa. Ker menda ima takšno prepričanje. Se ga morda sploh ne more dotikati,…. Lahko bi izbrali tudi bolj tolerantnega vegetarijanca ali vegetarijanko. Pa z razlogom niso.
Če daš skupini ljudi minimalno hrane, nekateri pa imajo še posebne zahteve (nelogične večini), je prepir zagotovljen.
In če daš “naravne”vodje skupaj. sploh več in kakšnega, ki samo kima. Popenijo vsi. Če ne takoj, čez nekaj časa.
In verjamem, da so pri BB pričakovali, da se bo javnost zgražala, kako lahko mama zapusti otroka. Slovenci pač. Dvigneš gledanost. Potem pa še afera. Oziroma netipično družinsko življenje. Ki ga povprečen Slovencelj seveda ne razume,–niti odobrava.
Pa ne mislim, da bi jaz lahko ali želela početi stvari kot Nina. Njeno razmišljanje mi je tuje—pa ne samo glede tega, da pustiš otroka.: Pustiš?
Obsojam je zaradi tega ne. Ni mi pa všeč obrekovanje, ….
Pa še je takih cvetk.
Suzana. Zapri v hišo žensko, ki je obsedena s čistočo in ji pripopaj deseterico mladih podivjanih hormonov.
al se bo zmešalo njej, ali komu drugemu???????
Skratka. Glede na osebnostne značilnosti ni pričakovati kakšnih posebnih ljubezni, prijateljstev, zavezništva–kot celotne ekipe.