Najdi forum

BB

Ko bo šel Robi ven, bo tudi Miha dober.

kje se pa pogleda kdo koga nominira???

NOMINACIJE :
Sonja je nominirala Suzano, ker jo zanima, kdo bo kuhal, ko nje ne bo, v hiši se bo zgodil preobrat. In pa Tino, ker pravi, da če je lepa, še ne pomeni, da ji ni treba reči hvala in prosim.
Robert je nominiral Nino, ker ne mara ljudi, ki so prijazni samo takrat, ko nekaj rabijo. Miha se mu zdi “tečen”, ker želi potrditev od sostanovalcev.
Tina je nominirala Roberta in Miha, oba zaradi tega, ker sta konfliktna.
Alen bi se znebil Nine, ker želi biti vodja in Andreja, ker se želi priljubiti dekletom, da ne bi bil nominiran.
Andrej je nominiral Alena, ker mu ne pove nič o sebi in Nino, ker se mu zdi, da ji njegova mnenja niso pomembna.
Suzana v hiši Big Brother ne želi več imeti Roberta, ker se ji zdi, da igra. Miha ji ni simpatičen, ker ga ne razume, kaj govori in je hitro užaljen.
Stane je nominiral Roberta, ker preveč odrezavo pove sostanovalcem, da se motijo in Nino, ker je “zajebala” nalogo.
Nina pravi, da ji ni simpatičen Robert, ker je drugačen kot prejšnji teden, ni nasmejan, se šali na račun drugih, na svoj račun pa šale ne zna sprejeti. Alen pa je tisti, ki ne poprime za delo.
Miha je nominiral Nino, ker je preveč vzkipljiva in Alena, ker je len.
Jasmina je zopet nominirala Miho, ker je prijazen “na silo” in Andreja, ker je otročji, ni moški.

To sem hotela slišati hja…………………………..
Tudi meni se zdi, da je Nino nominiral tudi Stane, ker Nina Staneta samo hvali kako mu lahko zaupa…..
jojjjjjjjjjj, baba blesava, se vidi, da je naivna bolj kot Jasmina. Tudi jaz sem, da gre Nina pa pa…………….

Fina: kje to piše???

Jaz sem zato,da gre Robi ven,bomo potem videli Jagodino taktiko,oz.s kom se bo potem “jahala”.

Vse najbolj butaste boste ven vrgli, potem bo pa še večji dolgčas. Miha se tut vsak dan ne brije :))

Zgleda, da je roza perilo delovalo… :))))))))))))

hehe, nikar ne glasujte za Ninin izpad – ker to potem pomeni, da ne marate žensk z močnim karakterjem. :))

Danes bo oddaja zanimiva. Prihajajo novi tekmovalci. :))

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Suzanina hči?

Mogoce pa Tinina sestra, glede na to da je pisalo da bodo tudi Tino presenetli.

Lahko pa da Jasminin ata… ;))))))

:))))

Ne, ze vem!!!!

Sigurno bo to Robijev zlobni brat dvojček. :)))))))

New Report

Close