Najdi forum

BB

Ful mu paše, mislim, faca se kar zlije s kostumom!

………hahahahahahahahaha))))))))))))))))))))))))))))))…hudo… ((((((((((((((((((

….sedaj sedijo v svojih “kurnikih” in valijo jajca……..hihihi…)))))))))))))))))

Bogi jajc…

kako je pa kaj s tjašo in andrejem p. jim bodo nasedli al ne ker sta mal slabo začela vsaj kolikor jaz spremljam. je danes kaj boljše

A Suza pa je začela ful težit, al kaj?
Jst spremljam samo pol urce po TV, pa tule malo pokukam.
Ninice Osenarjeve sem se že navadila.
Moji favoriti za končno zmago so zaenkrat od fantov Andrej (avstarlski, se ve) in mogoče rezerva Miha. Punce pa Suzana in Tina, trenutno. Bomo videli.
Pa ve?
Aja, a vaši možje, fantje spremljajo? Moj ja, se malo narežimo.

Jaz tudi navijam za Andreja, od punc pa Tina. Ampak mislim, da bo fant zmagal.

do kdaj pa morajo biti kokoši?

Dokler BB ne reče, da je konec.

Meni je ta štos totalno butast. Plesni in vojaški teden sta bila OK, ampak tole je pa beda.

ok, štekam, da je igra, ampak a pol je tut sex zmenjen???

Ne verjamem, da je seks zmenjen. Če je, potem je Jasmina prostitutka.

Ma ne. Igro vodi BB, ljudje notri pa so več ali manj taki, kot v resnici so. Seveda sem sodi tudi manipuliranje ipd. Ampak to ni igra, taki dejansko so. Valjda pa se vsi poskušajo prikazati v najboljši luči. Tako kot tudi vsi ostali, a ne. Samo da se oni še malo bolj trudijo kot ostali, ker želijo ugajati gledalcem.

Evo, mislim, da je konec s kurami, vsi se slačijo

Navijam za Andreja, Avstralskega….seveda…..od punc pa za Suzano, Tina mi ni več všeč.
S partnerjem spremljava BB seveda skupaj in se tudi nareživa, včasih tudi do solz…)))))hihihi

ja…….kure so končale z valjenjem……………….za danes………………upam, vsaj.

Skrajni čas, velika noč je mimo. Ali ne?

A so znesle tisti 2 jajci,ki jim manjkata?:))))))

Jaz sem včeraj prvič gledala – vsake toliko pa malo tukaj preberem… No zakaj ROBIJA ne maramo? Saj pa sexa – se vsaj nekaj takega dogaja 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Aja pa katera je še tista, ko je poročena pa ima še moža pa ljubimca pa sina doma?

********************************************* We all know that cats rule the world!

Je že pakirala domov. Nina.

Tista ( Nina) je že doma, Robija pa je prav ok gledat dokler je tiho.

je ni več je v soboto letela ven je bla pa Nina.

Meni je Robi v dve skrajnosti – včasih vauuu, ku fajn tip, drugič živčen važič.

tista je pa šla v soboto domov.

zakaj pa robija ne maramo, ne vem. jaz se ga spomnim še izpred par let iz mkc-ja, preveč je naduvan, ampak on je tak od vedno bil, le da se zdaj v bb-ju zgleda vse še potencira. najbolj pameten, pri vsem. jaz takih ljudi ne maram. zakaj mu je pa priljubljenost tako padla ne vem.

New Report

Close