Najdi forum

BB

Točno to, za videt mmmmm, ko pa začne govorit pa teči

Ravno zato, kot praviš ti.
Od kje ga ti poznaš? Sem nevedna.

ampak tak “pametnjakovič” je bil že od vsega začetka, tako da to najbrž ni razlog….

iz mkc-ja ga poznam, to je klub v kopru, ki ga je včasih vodil marko brecelj. ne vem sploh če še obstaja.

Hmm jaz pa mislim, da je malo tudi to: On ima dolgo čupo pa to.. je bolj neki rocker stil… večini pa so bolj všeč išičnjaki in taki športni tipi – in pač glasujejo za takšne …

Kaj vem – samo preblisk 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Ja, nisem gledala od začetka, sam je zgledu kul, tak, da drži družbo gor. No, prvi vtis.
Aha, klub v Kopru, vidiš, nimam pojma:)))

Meni je bil na začetku všeč. SEdaj pa mi ni več. Non stop želi biti glavni, če ni je tečen. Pa tisto žvečenje čiguma mi tudi ne gre gli zraven. V soboto ko se je Nina v živo oglasla in jih spraševala kako so je žvečil kot ena krava. Nevem no moje mnenje. Jaz upam da gre to soboto ven, ker je mi je smotan

Ja jaz se spomnim mkcja – spolh zato, ker sodelujejo oz. so sodelovali ne vem če se… s MCjem v MB 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Ha,ha, za današnjo nalogo so dobili žive kokoši in morajo priredit kokošje dirke. Punce morajo naredit klobuke in so navijačice, fantje pa progo za dirko. Zdaj imajo 2 uri časa , da to speljejo, potem bo pa dirka.

kaj vem no, je pa še eden redkih tam noter ki pove kar misli direkt, vse ostalo je en sam blef.

Aha, bodo taprave kokoške poživile sceno :)) Ampak od kdaj pa kokoši dirkajo? Do sedaj so le brezlgavo letale sem in tja – kot kokoši pač :))

:)))) A se je že pričela kokošja dirka?:))))))
Treba iti po Tinčeka na Ptuj,on je dresiral piščance za dirke in vožnjo mini voza :)))),res.
A se ga še kdo spomni? Bil je večkrat na TV.

New Report

Close