Najdi forum

BB

Včeraj mi ni uspelo gledati BB-ja. Vem le, da je ven letel Robert. Kako je komentiral svoj seks, …. Kaj se je še kaj zanimivega dogajalo?

Dajte malo se razpišite.

In lepo nedeljo želim.

Jasminin oče je Roberta pozdravil: Živjo, jebač.

Tina je jokala, ko je zvedela, da gre na Filipine. Pa ne od veselja.

Suzano je BB nominiral, ker je govorila italijansko s Tjašo.

Šli so domov k Sonjinim staršem. Ima prijetne in preproste starše. Ko jo je BB spraševal o domu, je bila na robu joka. Jih pogreša.

Robi je rekel, da ni zaljubljen v Jasmino, da pa je seks dobra stvar ( z njo in na splošno).

Kdo gre na filipine??

Malo sem po netu pogledal posnetke iz drugih evropskih Big Brotherjev, švedskega predvsem..Tam ženska pride v kopalnico, se lepo sleče do nagega, ko da je doma, se cela umije…Ko da je doma, no.

Pri nas dva seksata pod kovtrom, ena se sonči zgoraj brez, podtušom pa so ženske v kopalkah…in še vedno smo po mnenju enih preveč razvratni.:)))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kdaj pa Tina gre na Filipine?

V četrtek.

A se še komu zdi, da so se spravili nad Suzano? In, da bodo ven vrgli, lepo počasi, prav vse Primorce.

Itak, da so se spravili na Suzano. Napaka.

Glede na to, kakšna je, je povsem razumljivo, da “so se spravili nanjo”.

No, to kakšna je oz. kakšna izpade je rezultat tega kar ti servira pop oz. a kanal.

A mi lahko kdo posreduje link o udeležencih Filipinskega BB-ja,da si malo ogledam udeležence in ugibam,kdo oz.katera pride k nam?

Trenutno je v bajto obsedeno stanje, ker je Suza izvedela, da bo nominirana, ker Tjaša in Pero nista naredila naloge. Jezna je, da se kar kadi. Ostala večina, ki jim kuha pa jo poslušajo in opravljajo z njo. Počasi jim gredo živčki. vsa čast ustvarjalcem, da so odlično zmanipulirali dogajanje.

Opazujem, kdaj se bo Suzi od jeze iz ušes začelo kaditi.

Ataa tule si jih oglej

Seveda, da nam oni servirajo dogajanje v BB, zato pa vemo kaj se tam dogaja in kakšna je Suzana (ter vsi ostali).

Suzana je nominirana zato ker je govorila italijansko, v BB se pa lahko govori samo slovensko.

Noup, sprememba. Lažna golobčka sta priznala, da nista golobčka, zato je zdaj nominirana zato 🙂

V vsakem primeru bi bila nominirana 🙂

Aha! Nisem na tekočem 😉
Kako to da sta priznala da nista par?

Ker nista več zdržala 🙂

Vsi pa so papki, ki pred Suzo utihnejo in ne upajo nič reči. In sta zdaj Pero in Sonja izpadla, ko da imata strašne težave z Suzano, drugi pa ko bajagi ne. Pa se je v sobi, kjer Suze ni bilo tudi Tjaša strinjala da je mati obupna, Jasmina jo je močno ogovarjala, ampak veter je že spet zapihal v drugo smer… :)) To, kar je Pero rekel – da jih ima Suza na vrvici zaradi kuhanja – drži kot pribito. Samo noben se ji očitno noče zameriti. Z vsem spoštovanjem do njenih let, ma obnaša se, kot bi jih imela vsaj 15 manj.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Uradno znano je, da s Filipinov pride k nam eden od fantov. Samo to se še ne ve, kateri bo.

Itak, da so papki, ker ji noben ne upa v faco rečt, da je tečna ko ena driska in da naj si neha domišljat, da je kaj več, kerje najstarejša.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Točno tako.

Huh, to bo Jasmina vesela 🙂

Mislim, da je malce težko za Suzano, sploh sedaj ko je še hči zraven. Menim, da so to naredili nalašč, naslednjo soboto jo bodo vrgli ven, kasneje pa še Tjaško. Bog ne daj, da bi katera samohranilka prišla do denarja. Preden rečete: spet ena samohranilka, naj povem, da to nisem, sem poročena mati. Vrgli jo bodo pa zato, ker folk ne prenese, da bi si lahko ena 38-letnica privošči 3-mesečni “oddih” v BB. Da so jo zmedli, so noter porinili Tjašo. Vsaka čast!

New Report

Close