BB
Jaz sem bila prav presenečena, ko sta mati in hči vseskozi trdili, da imata prijateljske odnose, fer play, da si zaupata …
Ampak: saj prijateljem, ali osebi, ki nekaj čutimo do nje, ne rečemo piz….. materna, zapomni si 75!!! kaj ne?
Se danes sprašujem že cel dan, če slučajno še kaj ne leti po zraku, kadar nista pred publiko, doma?
Ja, svoje živčke imeti na vrvici je umetnost, je djala naša mati:-)))
Veš kaj, nobenemu ni lahko. Sonji ni bilo lahko, ker je prišla v BB kot 13. in je morala biti cel teden tiho, Mihatu ni bilo lahko, ker so se norčevali iz njegove knjižice, Tjaši tudi ni lahko, da jo mama ves čas komandira in ji ni najeda, ni ji bilo lahko igrati to vlogo, Perotu prav tako ne, Jasmini ni lahko, ker pogreša motorje, se ji kar meša :)), Andreju ni lahko, ker ne obvlada slovenskega jezika, Tini ni lahko, ker gre na Filipine, …
To, da je samohranilka, nima sploh nobene veze s tem. Saj imajo vsi “3 mesečni oddih”, ne samo ona.
Njeno obnašanje je bilo nemogoče že preden je prišla Tjaša v BB in če bo letela ven, bo letela ravno zaradi tega. Tako kot je letel Robi. Te njene pizde materne mi že pošteno presedajo …
Ajaaaaaaa, a to da je tko pomembno v odnosu Tjaše do Perota? In v vseh tsstih njenih osebnih izpadih do fanta je privlekla to na dan? Sem mislila, da je 75 mogoče letnica, ko je ona zanosila in da je bila to kao neka grožnja Tjaši da ne bi naredila enake napake.
Jasmina da pogreša Roberta … se strinjam, da se je mala skoraj gotovo zacopala v njega, konec koncev ima 19 let. Samo da tega ne želi priznati. Itak jo je obrnil okoli ko norca.
Lili, priznam, da sem gledala tv takrat samo z enim ušesom in da mi je to ušlo iz konteksta.
Včeraj nisem gledala do konca … kako pa so izbrali Tino za Filipine? Berem, da jo je šokiralo. Zakaj pa? Zastonj Filipini, pa to je ja enkratna šansa! REs da ne bo vidla kej veliko od zunej, nekaj pa le. Pa še taka fajna izkušnja no!
Tisto, kar prikažejo po TV, sploh ne prikaže vse zgodbe. Jaz jih spremljam preko neta 🙂
Tina je rekla da noče iti, da bi raje ostala z njimi. Jaz bi sicer z veseljem šla na Filipine, ampak ne tako, pod prisilo, sama (no, z varuško :)), med ljudi, ki jih ne poznaš, nihče ne govori tvojega jezika, nimaš nikogar, ki bi se mu lahko potožil, zaupal, … Tako da jaz jo razumem, zakaj ne želi iti. Kar pa seveda še ne pomeni, da se tam ne bo imela super 🙂
Pa saj na Filipinih menda govorijo tudi angleško. In če to vzameš kot del igre BB se meni zdi ideja super. Mi je pa že zelo smešno, ker se BB zmišljuje take fenomenalne naloge, da ljudem vzame še tisto malo dostojansktva kar ga imajo. Tisto lovljenje mokrih žogic za hrano … ojoj.
Me pa zanima, če imajo tekmovalci od BB morda kakšna navodila, na podlagi katerih bi usmerjali potek dogodkov. Ne mislim tako javnih, ampak takih, kot jih mi gledalci ne vidimo.
Po vsej verjetnosti govorijo angleško :), ampak ni isto. Ne moreš se tako izražati kot v svojem jeziku, s tako lahkoto. Saj vidiš kako se Andrejček muči :))
Jah, naloge naj bi bile zabavne, dostojanstvo si je pa večina kar sama vzela že s svojim obnašanjem.
Na potek dogodkov pa BB ne more vplivati niti jih ne more usmerjati. Saj ne morejo vedeti, kako se bo kdo odzval v določeni situaciji. Zagotovo jim pa dajejo takšne naloge, ki povzročajo trenja 🙂
Prav brezveze bo danes Suzana nominirana, ker je pač Tjaši govorila v italijanščini! Kaj pa ostale kletvice v angleščini, ki jih izgovarja večina v hiši BB! Zakaj jih ne nominira BB? Pa Nina, ki se tako spakuje z nasveti za šoping in tiste popačene besede v angleščini- a ne bi tudi nje raje zamenjali s kakšno voditeljico, ki bi govorila v slovenskem jeziku???