Najdi forum

BB

Hojla sigurno bo prišel Robert ali pa Jeremy

Jeremy ni več aktualen. Je že zunaj….

9=1
8=2

Celo štalo so si zakuhali. :))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Za koga boste glasovali ta teden? Mi za Sonjo.

Mene pa nekaj zanima. Jaz namreč gledam samo ob sobotah in tisto kar je Suzana rekla Tjaši med likanjem, se mi ne zdi prav nič takega. Saj menda so vsi prišli zaradi 75, ali kako? Torej kaj je tako zelo narobe naredila?

Kaj pomenijo te Sonjine številke?

Če bi glasovala, bi za Suzano.

Uf, kar 5 nominirancev. No, če bi glasovala, bi bila za to, da se izseli Pero, ker mi je od vseh najbolj antipatičen. Ampak ne bom glasovala 😉 Ker raje namenim tisti evro, ali koliko že stane glas, zase :)))

Meni je žal, da je šel Robi ven.

Nisem pa gledala – kaj je bil fejst razočaran al pa kaj?

Ja mala Jagoda, pa se je zaljubila malo – hsaj logično 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Jagoda je totalen psiho. Kako se je včeraj drla zaradi glasu motorja. Ta res ni gladka. Tina in še eden pa sta zraven mirno sedela in je nista niti malo šmirglala.

Res al kaj – nisem gledala nič 🙂

Boga reva – saj taki so si bogi veš 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Ala ste nekateri zanimivi.Suzano zelo vlačite po zobeh in jo kritizirate,a nobeden je ne bo vrgel ven.Kako to,da se tako spreminjate folk?
A res mislite,da nobeden drug ne zna kuhat,kot Suzana?
Obnaša se kot kaka smrklja 12 letna,noma nobenega bontona,razgaljena hodi po BB-jevi pisti,kot da ima samo ona”joške”,itd,….
Več stvari je,ki me ful motijo in mečejo slabo luč na našo mladino,ki to spremlja po TV.
Zato bom jaz glasoval za njo,da odpujsa ven.

Jaz sem tudi absolutno za Suzano, da gre ven.

Robi je bil razočaran, ko je šel ven?

Ja, bil je razočaran. Tudi povedal je, da je. Bil pa je tudi strašno nesproščen, pa tiste face je pokal.

Hja, zaj bo pa brez sexa 🙂

kaj je kometirala kaj njuno “razmerje”?

Robi je rekel, da ni bil zaljubljen v Jasmino, tudi njegov brat je rekel, da ne verjame, da je zaljubljen v Jasmino. Robi je še rekel, da je seks nekaj krasnega in da mu ni žal, da je seksal pred kamero. Da pa je Jasmini všeč tudi Stane.

Uuuuuuuuu krasno, sedaj pa se bo še z njim.

Ma lepo so se meli (se majo) pač potegneš ven najbolje.

Hvala za info 🙂

Upam, da gre Suza 🙂

kaj pomenijo tiste številke, ki jih je sonja napisala z rižem na posteljo……….

suzana naj odpujsa veeeeeeen……….

Včeraj je govorila (ostalim inpredvsem Suzani, ki jo je napadla, da uničuje hrano), da to pomeni, da so si enaki. Oziroma bi si morali biti, pa si niso – zaradi Suzane. Šlo se je pa za hrano. Prej jih je devet izobčilo enega (Robija), zdaj jih je osem izobčilo dva (Sonjo, Pera). Težave imajo z delitvijo hrane, šefica je Suzana, ker tako kot ona reče bo, drugi nimajo pravo glasanja (kavo pijejo zjutraj po befelu Suzane, ampak tisti, ki je niso, je tako tudi popoldne ne bi smeli,…). Skratka – najbolj pereča tema v hiši je – hrana. 🙂

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

New Report

Close