Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB-a bo kej

BB-a bo kej

Kaj je pa danes v BB-ju
a ne bo nič novic in poročanja?

A je res Robi reku Andreju kekec??

ja, mu je rekel, Miha pa Tini plavuša ali blondinka,se ne spomnim

boljš bit preprost kekec, kot nek nadut nebodigatreba – igralec

lohk bi se mal naučil lepega obnašanja od njega in bi skinil mal uno svoje nastopaštvo

Ma po moje bo Andrej po koncu tega BB-kurnika tako bejžu na prvo letalo za Avstralijo, da se bo kar kadilo! Se mi zdi, da je fant zelo trden in načelen, ker lahko mirno prenaša druge, pa tudi dobrega srca. Na srečo itak pol stvari, kar se okoli njega dogaja ne razume, ker mu slovenščina tolk šepa – grejo določene kozlarije vsaj mimo njega.

Plavuša.

skrajni čas, da se tale robi skida iz bb

A so danes že dobili kakšno delo,ali se sončijo na soncu?

Sončijo.Naloge dobijo popoldne.Zgleda, da bo danes tekma na poligonu, ki so ga včeraj postavili.

hahaha, rumeni so rdečim uspešno ukradli maskoto:)))) zdej je pa Robi besen in užaljen:))))) za crknit..a on se pa lahko to gre:)))

Jap, in rumena skupina se na veliko muza in reži na Suzanin račun (da bo obvisela na mreži, da se bo spotikala ob hlode,…) – in računajo na zmago tudi tokrat.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

On je za ven. Ker je ratu še bolj butast. VEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNN z ZNJIM!!!!!!!!!!!!!!!11

Včerja sem poslušala tisto Suzanino javkanje gor na mreži je blo prov bedno. Mislim ma kolk je stara. Tudi jaz nisem glih za višino ma ne bi tak jamrala kot da bo še enkrat rodila

ma če se zamisliš…sej se ti mora skor zasmilit…pri 31 se tko obnaša.))))

Kaj sta imela pa R in J ponoči ?
Po moje je tale Jasminka naštimana, težko verejamem da je nekdo res tak.

Pa to ni res…………..tole Ninino govorjenje, mislim ton in zvok in barva glasu in kako govori in kaj govori……………….to je pa že too much zame…………….čimprej naj se spoka v Afriko…………………..kdo jo bo poslušal tukaj……………čist sem besna…………glasujte………………… naj gre Nina čim prej ven, ker to pa res ni več res…………………………..kar je preveč je pa preveč……………..samo njo se sliši danes……….hudoooooooooo…….

…………pa še ta njen krohot………………no, sedaj pa še Jagoda………….prav pametna……………..jaz sem pa, jaz sem pa, in….hihihi,hohoho,hahaha…..kure

Suzana je na mreži javkala, ker ima panični strah pred višino in ji je bilo zelo težko opravljati nalogo.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Ma po moje je bolj, da gre zdej vn robi, ker če gre nina, bosta v nedeljo nominirana miha in sonja

Samo glede na priljubljenost gre ven Nina.

…………..ma, vsi naj gredo ven………….ta teden sem glasovala za Nino – zgled slovenskih mamic………………….navijam pa za Andrejčka in svoje odločitve ne bom spreminjala……………..

Za Andreja sem tudi jaz, glede na to kakšni so se pokazali drugi, dvomim da se lahko pokaže v slabši luči.
Ostali pa pravzaprav poskrbijo za dogajanje;), meni je zanimivo gledat njihove reakcije.

Zastojn sem dobila Mega kartico in zdaj gledam to čudo v živo… pa kaj naj rečem? Nič ne dogaja? Ali pa jaz nič ne razumem, kdo je kdo in kaj se grejo v teh uniformah in s streljanjem? Zdaj so na kosilu, če koga slučajno zanima…

Jasmina si bo za valeto kupila belo obleko, da jo bo lahko imela še za zaroke ( pazi množina ).

V mojih časih je bila valeta ko končaš osnovno šolo????

:)))) tud u mojih časih, pa lani je tud še bla valeta na koncu osnovne šole :)))))))))))))))))))))

New Report

Close