Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB-a bo kej

BB-a bo kej

Ja pa letos bo tud baje če niso osnovnošolci zamešali. Sem pogledla tist video o zameri zaradi kraje medvedka, da bi pa robi kaj naredu da bi ga šel iskat pa nič suzana je nekaj komentirala on se je pa oblačil in nič. kaj čem.
ma kak luzer ej boga tista ki ga bo dobila, če ga bo katera tla

za jagodo bo kr dobr :)))

Sam kolikor sem brala,bo pa pogosto posiljen,četudi ne bo imel polnih ja– ;za praznjenje spodnje glave ne rabi pameti.

a kdo ve zakaj samo 60eurov hvala

Zaradi pogovarjanja o nominacijah( Nina) in komunikacije s zunanjim svetom ( Stane).

a hvala. ma to se je šlo sam za njeno nominacijo. kaj pa to ko so vse govorile o tem kako naj bi v nedeljo nominirali še posebej jasmina a zato ne dobijo nobene kazni al kaj. a ja pa še to kol denarja so jim pa vzeli, je to polovičen znesek al so jim vzeli več.

Dobiti bi morali 140 Eurov, dobili pa 60.

………jaz jim še toliko ne bi dala………………mularija razvajena in neodgovorna…………………….)))))))))))))

Mislim, da je bila to ta kazen, močno upam da bo v soboto sledila kakšna avtomatska nominacija.

jaz jim tudi ne bi dala nič. še kaj jim bi vzela ker so ful razvajeni. pa brez čikov tud ne morjo zdržat. sem sedja poslušala ko so sestavljali seznam. najprej nič čikov potem pa tina a nebo nič čikov pa še suzana. en teden naj ne kadijo jim ne bo nič hudega.

……nič jim ne bo brez cigaret………..samo živčni bodo pa 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bolj…………….
…….ker bodo imeli abstinenčno krizo, oziroma………..odtegnitveni sindrom….)))

New Report

Close