Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB – bomo začeli?

BB – bomo začeli?

Začnimo…………….Kaj dogaja?……………………….. Če sploh kaj?

No, mene recimo zanima, če je s Suzanino nogo kaj bolje.

joj jest sem pa odprla novo temo , takrat tega še ni blo!

Sta bili obe hitri ;)))

Ima vnet živec.Ukazali so ji, da mora hodit,ne pa skakat po eni nogi. Pa čist happy je bla, ker je vidla 2 čedna zdravnika.

Prenos sporočila iz druge teme:

Avtor: NEVEDNA
Datum: 06-04-07 08:58

No kaj je blo pol včeri z njo?
a niso neki dohtarja klical, kaj je blo?

kaj se kej dogaja, a že majo kakšne naloge?
je pa res čudn da BB ne kaznuje JAsmine- skor se nagrade ji daje – naloge prez kazni in nagrad
haloo – pol je nej sploh ne da

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

No evo so me že skenslal dol

A tema o odpiranju trgovin v Austriji pa je bla lohk včer 10x pa nič

pa še povedala sem da nisem vidla

No, sta bla vsaj dohtarja fejst – če bi bli žleht, bi ji poslal enga starega, sitnega ;)))))))))

NČ bat……………saj bo Primož eno na cesto zabrisal….)))))))))))
……………hitri prsti, kaj češ……………….

jaaa haha

no zdej pa zares kaj je kej not v BB

Zakaj te pa ne bi skenslali, če gre za čisto isto zadevo kot je že tukaj in še spodaj – kaj za vraga je z nogo od ene bb-jevke. In je tudi že vsaj petkrat napisano, kaj je z njeno nogo. Al pa odpri še en post zgoraj.

………se mi le zdi……..ali je res BB Jagodi že ene 10 krat rekel…………………JASMINA, TO JE TVOJE ZADNJE OPOZORILO…………..koliko zadnjih opozoril pa imajo???………((((((((((((

Odvisno za koga ;))))))))

Ha,ha, se bojijo njenega starega. Če ste gledali včeraj posnetek pri njih doma, je oče lepo povedal, da mu Robi ni všeč in da ne odobrava tega, kar je naredil njegovi hčeri. Občutek imam, da so jo v spovednici fajn v red spravili, ker ne nori več, na Sonjo se ne spravlja več – skratka gremo stavit, da bo punca še daleč prišla v BB, ker ima protekcijo.

Berem da je Robi Jasmini rekel, da ne bo več “pumpal”. Potem pa užaljena leti čez njega govorit. Pa moti jo, da skoz Suzanine sise omenja :=)

Oh dete naivno.

Povejte tiste ki spremljate v živo kako je s tem.

Jap, tko ji je rekel. Ona je rinla v njega, pa kako bo po BB, pa da bi se ponoči dol dala,pa on ni bil za stvar.Poten je pa ona rekla,da ne ve zakaj je tko čudna, da skoz neki tuhta… skratka punca je mlada,naivna…

Jaz ne gledam – prav fino pa mi je prebrat kaj se pogovarjate – zvem skoraj vse.

In kaj ta Jasmina je striptizeta in se je reva zatrapala v tega Robija?

********************************************* We all know that cats rule the world!

ja kaj jo je pa opozarju?

še vedno ne vermo nič od noge – al je samo živec?

očitno se POP boji ciganov k vse tolerira , sej so povedajl včer svoje mnenje

ko pride vewn ga bo pa motoristična srenja obstopila

Saj zato se pa Robi zdaj ven vleče ;))) Da bi juho ohladil, preden pride ven :)))))))))))))

hahah sam on se ne da je pomoje tip ženske k se prilep in ne izusti več – zalezovalka

sej se itak skoz vala po njem

Kdaj pa je bil včeri intervju?

Ja in ja. Čeprav je včeraj rekla, da bi raje videla, da gre ven, kot da ostane. Ni je več tako všeč 🙂

Pa sta R in J v isti postelji spala dans ponoči? Ker si ne morem predstavlajt, kako da ga ni nič pobožala, kot ponavadi….

Jasno,da ji ni več všeč,saj se sploh več ne zanima zanjo:))))))))

mogoče si je pa druzga zaželela, enostavno ne zdrži dolg ob enem :)))

New Report

Close