Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB – bomo začeli?

BB – bomo začeli?

Le zakaj ne :)))))))))

Tip se je resno začel zavedati, da se mora punce “losati”, drugače pride ata in bo hitr ohcet ;)))))

ma prej nej bi razmišljal z zgornjo glavo in ne s spodnjo, po toči zvonit je prepozno. Sicer pa če bo ostala notri, bo zihr še s katerim drugim

……….mislim, kva uživajo……….Jagoda in Nina se na ležalniku sončata…………………Tina in Stane v đakuziju………………..naj jim dajo že enkrat malo dela………….jaz bi jim dala jajca farbat ………..fantom pa bi dala potičko mesit…………..mislm, kva je zdej to???………..brezdelje……….

………ups…….ni Stane v Đakuziju z Tino……….Mihec je…………..lomilec ženskih src…………….

………..s Tino………pardon……..napisala sem z………..še en ups………

……imam monolog, al kaj??……………….kje pa ste vsi???……………..

Tuki, tuki :))) Samo je fajn prebirat “instant report” ;)))))))

……………saj…..saj……..jaz se trudim za vas, vi pa prebirate, ker dobite vse na pladnju………………hvala, no………..))))))))))))))))))))))))

kaj mislš, na kerga se bo zdej spravila Jagoda ????

…………..v stanovanju imam pa štalo……….zaradi vas in BB-ja………..))))))))

……………..a misliš, da se bo še na koga??…………kdo jo pa hoče?? )))

Takrat je on že spal, ko je ona čvekala z ostalimi. Tako da pumpal zagotovo ni 🙂

:)))))))))))))) Ne se sekirat :))))))))) Glavno, da smo mi na tekočem :))))))) Boš morala počasi pobirat prostovoljne prispevke, ker se šlepamo na tvojo kartico 😉

Aja, pa HVALA sem pozabila reči 😉

mogoče alen

……………..dobra ideja…………..vi kar nakažite na račun št.********* JA?…………………kva je zdej?……..bo kej?……….)))))))))))))))))))))))))

evo že pada na račun :))))))))))))))))))))))

……………….ja,ja…………………to bo……….((((((((((((((((((((

…………….izkoriščevalke……………………da vas ni sram.(((((((((((((((((((((((8

Branil se je najbrž nihče ne bi, je že pri vseh suša.

Jaz vseeno mislim da jo bo Robert še kdaj. Saj ga je ata Evgen tako že videl izgubit nima kaj.

Povej, od kod si – ti pridem malo kramo na kup zmetat 😉 Svojo sem že :))))))))))

ma, svobodo, če bo še mal ordiniral, bo šel iz hiše bb poročen :))))))))))))))

Zihr je ne bo.

ker bo prej vn letel :)))))))))))))))

………….stanujem v prestolnici……………glede krame pa…………saj ni tako hudo, sem le težka in redoljubna oseba…………..vedno mora biti vse tipi topi…………….lahko me primerjaš z MONK-om………….a zdej razumeš……………….to zna biti moteče za okolico………………….vse pošlihtano v nulo……)))))))))))))))
………………..iz kje si pa ti???………..a si tudi doma?………

New Report

Close