Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB – bomo začeli?

BB – bomo začeli?

ja pa že kaže da se je JAgoda spravla na druge – glej stran BB že pleše in se valja po drugih

mogoče pa so ji v spovednici namignil da leti Robi ven…..

prou žalostna ne bo kot kaže

Oooops, pol pa nisem prava zate 🙂 Sem že tko mal čorava in slabo vidm prah v stanovanju – šele pol, ko se da pisat po njem ;)))))))

Sem iz Litije in sem tud zdele doma :)))))) Tko da bi bla v pol urce pr teb ;))))) Pa po moje ne bi pospravljala, ampak s tabo vred buljila BB :))))))))))))))

Robi se bo oddahnu – če se ga Jagoda naveliča, njen fotr ne bo težil s poroko ;))))))))))))

Tudi če ne bo, od njega ne bo več dobila.

ja se je ustrašu fotra, pa unih motoristov
in kolk resno je ona zagrabila pa še bolj ….
k hoče ona že kar ene plane delat z zunaj . .
hopla punca pa še ne ve da fantje bežijo od planov in obljub…

……….)))))))))))))))ja , tudi meni se zdi da bi buljile…………))))))))))))))
………drugače pa glede vida……………tudi meni že peša po malem……..sploh od kar sem pol dneva na mon-u……………..sedaj pa še BB…………moj se bo odselu……………..me že mal čudno gleda…………..ko sem stalno pri računalniku…………malo ga skrbi da ne bi kot Nina tukaj koga spoznala…………iz Afrike…………………..((((((((((((((((((((((((((((hahahaha

ja, to pa to, to je pa res opasno:)))))), in pol boš to še pred celo slo povedala, bogi tvoj :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

…………………če dobim tukaj koga boljšega od mojga…………………sigurno povem celi slo.,…………….se prijavim na naslednji BB………..pa da me pol vidiš………………((((((((((((((((((((((

Bod vsaj tolk “ne-plagiatorska”, da si najdeš tipa s kakšne druge celine, Afrika je že zavzeta :)))))))))))))))))))

:))))))))))))))))))), se je za bat ja :)))))))))))))))))))), sam oblubi mi, da se boš dobr lobirala, da te vn ne šuknejo, pa da bo sex orng vidn, ne pa neko premikanje kovtra :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

………….jaz bi zavzela raje Portugalsko, Španijo ali pa Grčijo…………..tam so tipi, ki mi sedejo…………..tudi sama sem bolj zagorele sorte (kljub temu, da sem Slovenka z rodovnikom)……………., tko, da bi mogoče šlo…………………bi se zlila z okolico…………)))))))))))))

…………. če bi šla jaz v BB-ja ………………….bi padala trupla…………………..in tudi telesa se ne sramujem………….tko,da………mislim,da kovtra ne bi potrebovala……………bi blo prevroče…………..)))))))))))))))))
………………..to so seveda sanje………….imam preveč rada mojo družino…………….sami ne morejo biti niti en dan……………((((((((((((((888

no, in kaj se dogaja v hiši bb

………………………………plačaj, pa ti povem…………………..)))))))))))))hihi

pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssss, dej povej, obljubim, da bom skoz zate navijala, ko se prijaviš v bb:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

……….OK……………naj ti bo, ker si lepo prosila in si moja privrženka………………………………………(((((((((((((((((

………………Sedaj je BB vse skupaj poslal v……………………………..

…………………….SOBO…………………….)))))))))))
……………si mislila, da kam drugam………..??????????”

JAAAA mi bi tud radi vedl al sam ležijo in lenarjo

itak grem kmal domu na sonce!!

jupiiiii

KAM?

…………..drugače pa je tam kot ponavadi……………ne dogaja se nič pretresljivega………………..mogoče bodo sedaj dobili kakšno pametno delo…………………..
………………………….jaz si grem pa ta čas narediti face lifting…………………

hej, babnice!:))) jaz pogledam na prvo stran koliko je odgovorov…..vau….. kako veliko 65. Grem pogledat in lahko preberem samo en čvek. Ej, mene tud zanima kaj dogaja v BB, pa kaj mislite o tem

Zate radovednica pa bomo seveda glasovali, če se bi grdo obnašala, sicer pa ne.

…………….moramo malo počvekat…………če ne, je pa dolgčas…………………………..v BB-ju je tudi dolgčas in zato razmišljam …………..da se pa mogoče le ne bom prijavila………………

sej če boš ti notr itak ne bo več dolgcajt

……………..ja, dolgcajt ne bi blo……………samo se bojim da sem prestara za tja in tudi kuham že doma preveč,…………………..pol bi mogla pa še tam cele dneve………………….ker ta mularija nič ne zna………..vsekakor pa bi bila bolj zabavna kot najstarejša Suzana…………….bi naredila pravi ŽUR…………..)))

Jaz sem se Robiju včeri narežala, ko je spraševal kako poriva. Jasmina pa super….halo?

New Report

Close