Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB-Bruce se je poslovil in prihaja v Slo

BB-Bruce se je poslovil in prihaja v Slo

Ojoj…

In Wendy-žalostna…

Škoda,ker niso kakšne ženske poslali,da bi našim fantom malo zmešala glavo… Kdo pa izbere tistega,ki gre na pot?

Ja res :)) Ne vem, kdo določa menjave, to tudi mene zanima.

Producenti.Slovenci so izbrali Bruca, Filipinci pa Tino.

ooo pa tolk je revca zalublena u njega zej more pa it…..

Zakaj pa je moral imeti zakrite oči in ušesa? Saj tudi če so mu rekli kam gre, nima pojma.

To pa res. Verjetno do zdaj niso vedeli, da Slovenija obstaja. A ni grozno, da bo BB za promocijo Slovenije naredil več, kot pa tile naši politiki. Pa še Tina je v redu punca in ne bo v sramoto Sloveniji.

Bruce naj bi ravnokar prispel v Slo.

Kdaj se jim pa pridruži?

kaj bo pa počel do sobote? Takrat naj bi ga namreč spustili v hišo bb

Ravnokar je prisel na Brnik, zvecer bo pa v oddaji Trenja

Ja pa ja de, v temi o Romih, a ne! Dajte no!

Zakaj pa v Trnjih, če bo tema Strojanovi?:)

Urška

Ja zakaj le, a še ne veste, da je njegova mama sestrična od Strojanove Elke???!!

Vklopili se bodo tudi v hiso BB in sprasevali Jasmino, ce je imela kaksne probleme v svojem zivljenju, ker je romkinja.

Bruce bo sodeloval v oddaji in povedal kaksne probleme imajo pri njih.

Ma ja daj no 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Ampak tole je pa kar grozno za videt. Koliko časa pa so oni v hiši ?

Hmmm neverjetno kako se lahko ljudje navežemo drug na drugega in zanimivo kako drugačno obnašanje in toleranco imajo med sabo oni…

Slovenci smo očitno res en “zahojen” narod.

********************************************* We all know that cats rule the world!

S tem se čisto strinjam mi je kar hudo, ker mora Bruce priditi k nam v BB ker, tale naše BB je zgodba zase. Sama nevošljivst, kreganje, ljubosumnost, zadiričnost, grdo govorjenje, upravljanje na vsakem koraku,hinavstvo itd…….samovščečnost jaz sem edini, drug ni nič pomemben..!

ah daj no, tja bo šla v narodni noši in pekla potico…mislim, kaj si bojo pol mislili o nas?

ja kaj si bodo le mislili, da smo kekci ane?:)

Ali kdo ve, kdaj odputuje na Filipine Tina? Ob kateri uri?

Ob štirih zjutraj.

Suza naj gre ven potem bo bolje v BB-ju

New Report

Close