Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB – današnja tema ;)

BB – današnja tema ;)

Hej, a danes ne bo nihče odprl te teme??? :)))))))))

Zadnje čase nič ne gledam, ker mi gredo njihove kregarije na živce, me pa vseeno zanima, če je kaj aktualnega. Kdaj torej Tina pakira na Filipine? Kako bo pa to šlo? Ji bodo prevezali oči ali kaj? Kaj je z Jasminino menstruacijo – sem na neki temi zasledila, da je še ni dobila?

Jasminca pogreša Roberta, za tolažbo se zabava s Stanetom.

Jaz sem včeraj zvečer zasledila ,da Suzana ne bo kuhala za Pero-ta ker je njeno hčerko nevem kaj.. Sedaj pa Sonja kuha še za njega, če ne pa je jajca, ker drugega si ne zna pripravit.. JAsmina je našla Robijevo majico in jo je ovohavala;)
več me pa ni zanimal in sem preklopila mogoče bo katera kaj več povedala..
lp

:)))) Tisto o ovohavanju majice :)))))))))) Punči pol le ni tako “kul”, kar se Robija tiče, kot je pred kakšnim tednom govorila ;)))

A un Pero pol ne zna drugega, kot jajca speč?? :))))))) A mu je vedno mam od spred in od zad stregla…

Jasmina je Tjaši priznala, da se je zaljubila v Robija.

Tina ji je rekla naj ne nosi njegove majice v hiši, ker noče, da jo spominja na njega.

Tina jutri leti na Filipine, trenutno se uči kako se reče sestavinam, ki jih potrebuje za potico. Še nikoli ni v angleščini slišala za orehe. 🙂

Tini in Stanetu igranje glavnih vlog ne gre dobro od rok, ker nista prepričljiva pri strastnem poljubljanju (Tina se noče) in pri klofuti, ki mu jo mora prisoliti.

Sonja in Pero sta zjutraj jedla za mizo skupaj z ostalimi, stanje se je na splošno rahlo umirilo.

Pero in Tina sta pripravljena na kompromise, Suzana in Sonja pa ne več.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

O, hvala za tole jedrnato poročilo :)))

žOGICA – TAKO FAJN, DA TI TO TAKO LEPO POVEŠ RES 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Bil sem informiran, da je Suzana joške pokazala.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kaj iam povešene – meni zgleda kot, da so kar povešene 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Nč hudga :)))

Ja, in to čist po nesreči. Se je sončila, ležala je na trebuhu in je nekaj brenčalo okoli in je spodila nepridiprava, ob tem pa nehote pokazala svoje bogastvo. 🙂

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Kaj ma lepe?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

baje, da ima ful dobre

No, ŽN, ti vidim, da kar dobro spremljaš tole (jaz samo zvečer ob 20 uri). Povej pošteno, kdo najbolj zasluži da odide?
Meni se zdi, da še vedno Suza, glede na to, da žali Perota (pa karšenkoli bil, mu ne more reči smrdljivec!), potem tole glede kuhanja, pa hujskanja,..
Meni je Sonja pač Sonja, malo posebna, ampak ni škodljiva. Pero ima pač jezik, ampak ni škodljiv. Tudi Jasmina mi ni bila všeč, ampak sedaj se mi zdi da je Suza še največji outler

Sonjo pozna moj mož – je pred nekaj dnevi zavpil iz dnevne, lej to pa poznam! Pozna jo že iz najstniških let in pravi, da je res čudaška, nima vseh kolesc v glavi. Zna biti zelo žleht, po drugi strani pa večna žrtev. Sama se sploh ne zaveda, da sama dela zid med sabo in drugimi ljudmi. Govorim za realno življenje izven BB hiše.

Ja, saj sem rekla, da se mi zdi malo posebna. Še vedno mi pa ne deluje tko negativno kot Suza, iz več vidikov.
Je pa še nekaj….Ponavadi imamo mesojedci, vegane in vegije ter ostale ki odstopajo od večine, vedno za malo čudne, kajne? Morda je pa to.

cukr 24/7 napisal:

> Sonjo pozna moj mož – je pred nekaj dnevi zavpil iz dnevne, lej
> to pa poznam! Pozna jo že iz najstniških let in pravi, da je
> res čudaška, nima vseh kolesc v glavi. Zna biti zelo žleht, po
> drugi strani pa večna žrtev. Sama se sploh ne zaveda, da sama
> dela zid med sabo in drugimi ljudmi. Govorim za realno
> življenje izven BB hiše.

Ni bilo potrebno, da sem to prebrala,da vem, kakšna je Sonja, ker vsak normalen človek opazi, da je z Sonjo nekaj močno narobe..

Je bila tudi ona pred leti še mesojeda 😉

Ma jaz nanjo prej nisem polagala toliko pozornosti – bolj sem brala o Robijevih in Jasmininih dogodivščinah, pa o Suzani, Tjaši in Perotu, Sonja mi je nekako “ušla”. Pa me je mož spomnil, da obstaja 😉

:))))) potem pa ja.:)))))
Mene zmotijo tisti ki izstopajo, zato me toliko moti Suza, ker izstopa vedno z negativizmom in redko naredi kaj pozitivnega. Še to da kuha(kar seveda je pozitivno) pokvari z ….. Ah brez veze,.

Sonja ne spada v to zgodbo…mislim,da ima sama s seboj ful tezav…..zafustrirana,zeljna pozornosti,ni teamski igralec……

Saj te res mora nekdo prav spomniti, da jo opaziš..)))

Meni je bila Suzi prej zelo simpatična. In jo tudi razumem, da je bil teden, ko je mislila, da je Pero Tjašin fant, zanjo izredno težak. Ampak se zdaj vidi, da je resnično preveč trmasta, prehudo zamerljiva in zagrenjena. Saj vem, da jo je vse okrog Tjaše in Perota vrglo iz tira, ampak zdaj je imela dovolj časa, da premelje vse skupaj, hčerko fajn objame, Perota pa vzame kot nujno zlo, če ga pač ne mara. Ampak ne: ona cele dneve samo mulo kuha 🙁 Tale BB je vzela preveč osebno.

…in domov si želi.
Dajte ji možnost, glasujte zanjo, da je ne bomo več gledali, ker kakor se pa ona obnaša in igra neko žrtev, to pa že nikamor več ne paše.

Meni pa je Sonja pač ok. Lahko pa je od cukra24/7 mož malo čuden, čudaška, da je, hvala bogu, kaj naj bi to sploh pomenilo, da ni najbolj običajen človek na svetu pa vidimo.

Suza pa je katastrofa, s temi zmerljivkami, bljak..

New Report

Close