BB – današnja tema ;)
ljubimec napisal:
> No, ne vem točno, kako je s tem.
> Vsekakor mi je Suzana kot ženska bolj všeč. V življenju je
> najbrž veliko prestala in zato je takšna kot je. Normalno je
> tudi, da želi hčerki omogočiti kar najboljše življenje.
> Sonje in njenega obnašanja pa ne razumem povsem.
Ljubimec – dobro opazuješ, se strinjam s teboj!!!
No, jaz nobene ne štekam najbolj.
Se mi pa dejstvo, da je v življenju veliko prestala in želi najboljše svoji hčeri (kdo pa ne – no, saj večina si to želi) ne zdi opravičilo za njeno obnašanje.
LP
BB bi bil zanimiv, če bi vsi vsaj 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} svojega pravega značaja pokazali. Tako pa vsi nekaj glumijo in izpadajo vsi povrsti prav “tečni”.
Že tisto, ko je Suza svoji hčeri rekla, naj ne riga, ker jo vsi gledajo. Meni bi bilo veliko bol zanimivo, da bi Suza skoz rigala 🙂 Kajti hčera ji je rekla ja mami saj doma skoz rigaš.
Pač ne maram ljudi, ki takoj pokažejo zaničevalen odpor do vsega, kar ni v njihovem interesnem področju.”Kaj ji je terba med tiste reveže hodit (na Jamajko)”..Pol je Sonja predlagala “regi” glasbo, Suzana pa s enamrdne “ja, pa kaj še”..
Mislim, da se neka 38 letna ženska obnaša kot avšasta najstnica, je malo prehudo.
Sonja je čudaška, ampak vsaj ne zmerja vseh okoli sebe, zato, ker imajo pač drugačen okus od nje.
ne, kadar imam v življenju opraviti z raznimi Suzanami, sem zelo nesrečen.
Meni se oboje gabi, jaz nisem za to. Dva ženska spola je bolj nežno in bolj lepo za oko.
Tinina izjava na račun gejev in lezbik.
Mojmu je pa Suzi všeč, po mojem bi bil kar malo žalosten, če bi šla.
Pol bo pa tečen, če je ne bo mogel več gledati.
On gleda Suzi, jaz pa kengurujčka. In tako sva oba srečna..)))
Dajte raje Sonjo ven, ker mu ni niti malo všeč in je ne bo pogrešal.
:)))))))))) Tako rada bi mu ustregla, pa ne vem če mi bo uspelo…)))