Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB – današnja tema ;)

BB – današnja tema ;)

evonas napisal:

> A Pero pa nikomur ni zoprn? Meni je za bruhat. Kakšne klati!

Pero je debil, meni je izredno zoprn. Pod vso kritiko.
Ta teden glasujem za Sonjo, drug teden za Perota.

Joj, a si vidla, ko sta Robi in Jasmina seksala??? In tudi onadva sta se brisala med nogami …….. Ampak to ste pa rade gledale, a…. Ste dvolične.

mene tud napisal:

> ma kaj je včeri govorila Suzana Tina, ko sta ležali na
> ležalnikih o enih osebah ki pišejo šifre …… kaj je mislila

Suzana bi se rada preselila iz okolja, kjer živi sedaj. Tini je razlagala kakšni debili živijo v njeni okolici – v Kopru.

Saj se ni nič videlo, ker je bila oblečena 🙂

Suzana rabi denar za selitev. V redu. Ampak so še drugi načini, kako priti do denarja, ne pa da se dela norca iz sebe. Po moje ji ne bo za gledat posnetkov sebe. In kam se bo preselila, brez da bi vsi vedeli kakšna je. A si ni mogla najti enega dedca, bogatega. Bi naredila manj škode.

Kako pa veš, da si je zatiskal oči, če je imel sončna očala? Še pobožal jo je (po glavi seveda), ko se je brisala pod pazduhami, se je pa režal 🙂

Ja in Jaasmina še do danes ni oprala svoje posteljnine.Fuuj:-(

Obuja spomine ob teh vonjavah :-)))

Kaj res pride še eden noter? Kako veste?

Začela je pri 13- ih letih. Pozno 🙂

Jao,jao bom še bruhal:-(((

Najti ga ni problem. S takšnim karakterjem obdržat, je pa druga pesem. :))

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Med skrbjo in komando je velika razlika, se ti ne zdi? Če se pa kaj pove, se pove na lep in kulturen način, ne z zmerljivkami in histeričnimi izpadi, kakršne ima Suzana.

Seveda so problemi, ker ne prenesejo drugačnih. Moti jih, ker je vegeterijanka, ker ima svoj stil oblačenja, ker drugače razmišlja, … če pa bi jim v vsaki zadevi le ponižno kimala z glavo, bi bilo pa vse lepo in prav.

BB hiša ni isto kot morje. In mene osebno bi apetit minil, da mi hrano pripravlja napol gola oseba (razen, če ni to moj mož :-))

Točno tko. Una opleta z joški nad hrano, hčerka pa s salom.

miš napisal:

> Suzana rabi denar za selitev. V redu. Ampak so še drugi načini,
> kako priti do denarja, ne pa da se dela norca iz sebe. Po moje
> ji ne bo za gledat posnetkov sebe. In kam se bo preselila, brez
> da bi vsi vedeli kakšna je. A si ni mogla najti enega dedca,
> bogatega. Bi naredila manj škode.

Saj ga je našla – kengurujčka- samo on…ne vem, če bo kaj iz tega???

Barbika napisal:

> Točno tko. Una opleta z joški nad hrano, hčerka pa s salom.

Joj, kako si nesramna. Saj sta tudi Tina in Jagoda v modrcu in nihče nima nič proti.

In kaj potem, če je pasala na Suzanin lonec? To ji še ne daje pravice, da ji kar vzame pokrovko. Do konca je pa imela le še dve minutki.

Evo, človek pove resnico, pa je že nesramen. Ne, nihče nič ne omeni (ker ne upa). Je pa zanimivo, da jih bolj moti Sonjina ruta na glavi, kot ves ta špeh in joški pri kuhanju in pripravljanju hrane.

Meni je pri Suzi to hecno, ker za vsakega drugega reče:”Ma jaz ga ne razumem, kaj govori. Pa večkrat razloži pa ga ne razumem.”
Hehehe:))))))) je mal kratka ona da drugih ne razume ali so drugi?

Ona ničesar ne razume kar ji pove kdo od sostanovalcev.Upam,da bo vsaj v soboto zvečer razumela odločitev gledalcev,kdo bo zapustil “noro”hišo BB.

Ma ne gre se za to, da je onih deset pomembnejših. Gre za to, da je njih deset! Da se v enem loncu skuha za deset ljudi! Sonja pa si kao kuha sama. Zakaj že? Pašta je pašta. Še boljša je, če se skuha v velikem loncu:) Kakšna racionalnost je to??!! Da si kuha vsak posebej?

Pa s hrano se igra in jo razmetava, ko so pa v Afriki otroci lačni. Nobenega spoštovanja nima do hrane. Kaj če bi se doma vsak spomnil, da si bo pa sam kuhal, a bi bila vesela? Jaz ne. Ker ni racionalno. Še posebej ona, ki ima toliko za povedat o lačnih otrokih. Kaj sploh dela v BB-ju? Zakaj ni šla raje v Afriko otroke rešavat, bi bilo bolj koristno, ko je že tako plemenita.

Konec koncev pa se ji je tudi brez pokrova skuhalo do konca, tisti dve minutki…

O, hvalabogu, sem že mislila, da sem čudna:) Priznam pa, da nisem vedela, da je psihopat, ker gledam samo zelo občasno.

Ona je vegetarianka.Pa ti si omejena do drugačnih.

New Report

Close