Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB – današnja tema ;)

BB – današnja tema ;)

Ne, nisem omejena do drugačnih:)) Ta pravi se je oglasil:)

Pašta je pašta, vegatarijanka gor ali dol. Al kaj je Suzana nameravala skuhat? Govejo juho?

Ali si gledala v Suzanin lonec nestrpnica?Ne sprejemaš drugačnih.Samo enostransko gledaš ljudi.

On je agresiven in maščevalen.Je rekel,da bi Suzano zaklal in odrl,pa našopal.Pa še en kup šokantnih in neprimernih je izjavil psihič.

ha,ha,ha Ondi, kakšne klatiš. Ravno ti, vzor strpnosti in nemaščevalnosti… Pokam od smeha.

Sama negativna energija bruha iz tvojih ust.

Pri striptizu niso nobenega motle joške…

Čeprav…tisti brstki…no ja…:)

Zakaj pa si ne bi smel kdo sam skuhati, če to želi? Če nekdo kuha za 10 ljudi, nima zato nič večjih pravic od tistega, ki si kuha sam. Racionalnost gor ali dol.

Točno tako.Vsak si naj kuha karkoli želi.

Aha, Stanko Pušenjak pride!

Pa saj ne gre za to, da bi imel kdo večje pravice. Gre za to, da mora deset ljudi čakati enega?????

In če ima eden pač neke svoje muhe, naj pač počaka.

Že bonton določa, da se počaka in da ne jemlješ stvari drugim iz rok, ne glede na to, koliko ljudi čaka zadaj. Če pa kaj potrebuješ, pa prej vprašaš. A te ni tega mama naučila? A ti nikjer ne čakaš, ampak odrivaš ljudi, da prideš prej na vrsto? Jim jemlješ stvari iz rok, za katere domnevaš, da imaš večjo pravico do njih in da jih bolj potrebuješ? :))
Sonja (ali kdorkoli drug) ima pravico kuhati zase, če si to želi ali če mu hrana, ki bi jo skuhal nekdo drug, ne bi odgovarjala. Ne gre za nobeno muho, ampak za pravico in enakovrednost. Sonja je res posebna (mi ni všeč), ni pa zato nič manj vredna.

Slovenceljni ste vsi po vrsti.

Ufffaaa…ni MANJ vredna, pa tudi VEČvredna ni, da bi moralo deset ljudi zaradi nje čakati, no… Sploh pa, me zanima, ali manjkajo pokrovke v BB-ju? Ali nima vsak lonec svoje pokrovke in bi Sonja lahko vzela za svoj (manjši) lonec bolj primerno? Samo vprašam. Ker res nisem videla prizora, ko je Suzana vzela pokrovko, sem gledala naslednji dan, ko so se o tem pogovarjali.

S tabo na čelu, ki to bereš ;))))))))))))))

New Report

Close