BB intervju z Nininim možem
Nina je Slovenijo šokirala z novico in resnico. Kaj pa svojega moža? Je bil tudi on šokiran? Na sobotni oddaji ni pokazal začudenja, kajti dejal je, da o tem vse ve. Je temu res tako?
Seveda nas je Nina izzvala, da sedaj o tem govorimo, pišemo. Nam je dala “namerno gristi kost”? Moram priznati, ob slišanem sem pomislila, Nina gre v soboto ven. Sedaj ob pripravi te objave, pa se v meni porodi nova zamisel. Kaj če Nina taktizira? Hja vem, da boste rekli, s čim le. Morda pa želijo ljudje izvedeti o njej še kaj več in jo ne bodo spravili iz hiše. Morda ve, kaj več o načinu taktiziranja njen mož Gregor?
Počakajmo do sobote in bomo videli kako se bo glas Velikega Ljudstva odločilo.
Šov ne bi bil, če se ne bi dogajalo kar se dogaja; spletke, zahrbtnost, hinavščina,… Pomislila sem, se vendar-le začenja nova revolucija človeškega odnosa? Morda imajo takšen zakon mnogi, pa se še o tem ne govori.
Prepustimo se Gregorjevim besedam. Poskusimo dojeti kaj se med njima dogaja, kako se njuna veza prepleta in na kakšnih temeljih sestoji.
Slišali smo eno plat zgodbe. Želite izvedeti še drugo?
Vabljeni k branju!
1. Gregor povej, kaj porečeš, na dogajanje v hiši?
Vsi so notri z namenom, da osvojijo glavno nagrado. Za zmago bo potreben velik psihičen in fizičen napor, hitro prilagajanje situaciji ter veliko lobiranja in taktiziranja.
V vojni se ne moreš zanesti na prijatelje, ker hitro menjajo barvo. Borijo se med seboj in za gledalce, zato je še toliko bolj težko osvojiti glavno nagrado.
2. Si res vedel za ljubimca, katerega omenja Nina? Kako je s tem?
Sem. Ko sva ugotovila, da nisva za skupaj, sva se odločila, da si poiskusiva najti bolj idealne partnerje. In on je del tega dogovora.
3. Si tudi to vedel, da jo je ravno on nagovoril k prijavi v Big Brother šov?
Morda.
4. Kako vplivajo vsi ti dogodki nate, na sinka? Kaj porečeš na vse to?
Klemen je še premajhen, da bi stvari razumel, zato mu tudi niso zanimive in ne spremlja več BB. Trenutno mu je najbolj važna igra. Kar se tiče mene, bi se to zgodilo prej ko slej, zato mi je kar odleglo.
5.Sem že mislila, da bo Nina izstopila predčasno iz hiše. Sedaj celo obljublja, da se bo sončila zgoraj brez, če jo gledalci ne bodo izločili. Kaj praviš na to?
Nina se vedno sonči zgoraj brez, tako kot večina žensk na morju.
6. Kakšno bi bilo tvoje sporočilo njej, če bi ga lahko prebrala? Kaj bi ji ta trenutek dejal?
Da jo pogrešam, da jo Klemen pol toliko ne pogreša kot ona njega. Da je s Klemnom vse vredu, da mu dnevi tečejo enako kot prej, pa da naj ne pozabi daril zanj.
7. Na kakšne karte igra? Ima v rokah adute, če prizna svoje intimne podvige širni Sloveniji?
Kart in adutov ima veliko, za zmago, pa bo potrebno izveči tudi neprijetne.
8. Vem, da ne moreš napovedati prihodnosti. Pa vendar-le, kako trdna bo vajina veza v prihodnje?
Nič se ne bo spremenilo. Imava se rada, sva iskrena, si pomagava in sva več kot velika prijatelja,s skupno skrbjo in vzgojo do Klemna.
9. Kaj boš storil, če se odpravi z otrokom k ljubimcu? Bi uveljavljal očetovske pravice? Bi to dovolil? Ali bi otroka prepustila kar tebi in odšla svoji karieri nasproti?
Za otroka bova vedno skrbela oba, ker ga imava neskončno rada. Tudi to je del dogovora. Njena prihodnost vključuje tako Klemna kot mene.
10. Je vajina zakonska zveza zgolj prijateljstvo in zato tako liberalen odnos?
Je več kot prijateljstvo, sva partnerja.
Gregor hvala za odgovore.
Lep pozdrav,
razkritOdkrito
Mene pa ni nina škoirla ker je šla notr in pustila doma sina. to je njena odločitev. In če imam ljubimca naj ga ima je tudi njena in moževa svar. Zgleda da on vem, me pa čudi da vstraja moj ne bi, niti zaradi otroka ne če bi jaz tako naredila.
Bolj se mi je zamirla zaradi tega ker ne more sprejeti da je nominirana čeprav je zatrjevala da bodo vsi enkrat in pa s tem da opravlja kot ena kura. za svoja leta bi bla lohk mal bolj pametna.
Če pa možu tak odnos kot ga imata ustreza pa naj mu jaz se mu sam čudim da zdži.
Mislim, če njima tako paše, OK. Ampak jaz vem, da ne bi hotela biti s partnerjem, ki bi sanjaril o drugi. In tudi če bi jaz sanjarila o drugem, ne bi mogla še vedno spati s prvim…
Nina bo itak odletela… Pa čeprav noče in se zdaj že nizkotno prodaja ala sončenje zgoraj brez… :))
Meni osebno je pa tole vedno bolj mimo. Mene ne moti, da se je prijavila na BB čeprav je mamica, če ji tako paše, ok. Kaj bi jaz osebno naredila niti ni tako važno.
Ampak moti pa me, ker izrablja lastno družino, predvsem pa otroka, da bi izpadla sodobna ter neobremenjena z predsodki. Kje pa bo njen sin, ko bo ona ljubimkala? Če res tako razmišlja potem naj ne pametuje, ker se jasno vidi, da pojma nima, kaj bi rada, še manj pa, kaj rabi tako majhen otrok.
Mislim, da je zelo sebična in neodgovorna ter se ne more sprijazniti s tem, da nam vsaka pot ni namenjena.
Hja … bolj bogi je ta interviju … BOljše bi bilo. če bi ga vprašali: “A z Nino kljub temu, da sta samo prijatelja-partnerja, tudi sexata? In kako se počutiš, ko veš, da ob tem misli na drugega?”
Eh … dajmo no … seveda ne bo priznal, da je prizadet … sploh pa zato, ker je ta človek očitno ena copata od moškega, ki nima jajc, da bi rekel “Punca zlata. Al se odločiš sam zame al pa se ločiva!” Otroka pa lahko imata še vedno oba … ne bosta ne prva ne zadnja, ki bi ima lepo uspevalo starševstvo kljub temu, da je šlo partnerstvo po gobe.
Ajoj ajoj … a si morš to mislit? Otrok se jima je zaplodil ponesreči in že takrat sta verjetno sexala sam zato, da sta sexala (ne vem no … … a sta bla res tolk obupana … nista dobila ne en ne drug nobenga, ki bi ga mela res rada??) … in pol sta s tem še nadaljevala … … vse do danes!!!!! Sex brez ljubezni … v bistvu sta nekaj takega ko brat pa sestra (kar se čustev tiče) sam s to razliko, da imata otroka in sexata en z drugim. In seveda … kot češnjica na torti … Nina ima t.i. ljubimca (ben ja … ljubimec pa tak … ko ga še vidla ni v živo … kaj sta se šla sam virtualni sex al kaj?) …
Ma brez veze, dej … res, čist brezveze … … Ne vem kateremu manjka 5 do poldne … sam verjetno kar obema.