Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB-Jasmina in Robert

BB-Jasmina in Robert

Lepo prosim če mi kdo pove kaj se z njima dogaja, včeraj sem ujela da ” je on tip njenega fotra ker ima dolge lase???” sta imela nek pogovor o tem.
Zadnje kar vem je da se imata rada, oziroma sta se imela , pa ne vem če je še tako.
Hvala.

Se opravičujem vsem ki jih teme iz BB ja ne zanimajo.

Vem le to………………da je ona naivna mlada deklica, ki se je malo zatrapala……………………..on pa hladen tip, ki jo bo malo izkoristil…………………………………..mislim, da kaj več tukaj ni za pričakovati.

tud men tko delujeta. Sploh ko je včeraj Robi razlagu, da on ne bo nobenga pogrešal. Vsi so namreč samo tekmeci…

Hja, a veš, da se men tale Jagoda počas že mal smili….

Ker verjetno misli, da je Robi čist utrgan na njo in, da si ga je zdej z mal posteljnimi igricami kar prisvojila…

Sicer pa ji skoraj privoščim razočaranje, ker je tolk opravljiva; sploh včeraj, ko jo je skor raznesl od ljubosumja, ko se je Sonja z Robijem pogovarjala in je sploh nista šmirglala!!

Pol pa seveda hitro k drugim dvema opravljivkama pa ajmo šinfat čez Sonjo….

lp

Pa kva sta se am na postelji pogovarjala, nek o starših je bilo , sem imela obiske pa nisem mogla spremljat.
Pa sta si še tako blizu, ali ne več?

Ti se je usral, in je na glas jasmini razlagal, da mu ni vseeno glede njenih staršev, da jim najbrž ni vseeno, ko takole gledajo hčerko po tv-ju (vemo kaj)….tko kot sem tzadnjič rekla, tipček se je zamislu kaj bo ko pridejo ven, da ga slučajno pred vrati ne pričaka ciganska mafija…tko da se je za vsak slučaj mal opravičeval njej in tko neposredno familiji:))))

:))) HAHAHA..ko pride ven, ga bo njen fotr s kalašnikovim gnal pred oltar:))))

Ko ste že ravno pri debati o R & J. Kaj je bilo s tem, da Robert ni vedel, da je Jasmina Romkinja? Naj bi bil čisto šokiran, vsaj tako je pisalo na njihovi spletni strani.

Sedaj ko je izvedel,da je Jasmina romkinja mu pa ni več všeč ali kaj.Pa tudi tale Robi je en velik nastopač in mi je antipatičen s svojim obnašanjem.

Nič bolj je ni izkoristil, kot ona njega. Saj ji ni nikoli rekel, da jo ima rad in bla bla bla … Če si pa ona domišlja drugače, je pa to njen problem. Jo je pa vsaj dobro nategnil, če drugega ne :)))))

totalno antipaticen! sploh kadar se mu fris razpotegne v narejen smeh….

dorbo nategnil ?;-)

Vse hoče imeti samo on prav,vse hoče imeti pod komando,je “najpametnejši”,ostalih predlogov in mnenj ne upošteva,pa še ženske so za njega samo “številke”kot vidimo pri naivni Jasmini.No ko je poskušal omrežiti še izkušeno Suzano,mu je ta že dala vetra.

Kdaj se je pa Suzane lotil?

Srčno upam,da se bo Robi seda totalno zasral vesoljni Sloveniji,ter da ga ven vržejo
Zunaj pa ga tako in tako čakajo kalašniki, da mu dajo vetra :))))!!!!!
Verjetno bo njegova rdeča skupina poražena.Tako vsaj kaže,ker je spet on tako pameten.

Mačo Robi jo je poskušal “omrežiti”z besedami v dnevni sobi pred dnevi,a ga je suzana na njen način odbila.

Mhm, v postelji mislim 🙂

Ondi, hvala za pojasnilo.

No ja. Meni se zdita pa lep par. Saj nihče najbrž ne pričakuje da bosta ostala večno skupaj. Dokler sta pa še noter, je lepo pogledat malo nežnosti in ne samo kregarije.

A Robi do sedaj ni vedel, da je Jasmina ROmkinja?

Tole bi pa tudi mene zanimalo.

Je povedala takoj o svojem poreklu, ga pa takrat ravno ni bilo v družbi.

ja in je zdaj izvedel? Kako pa je reagiral?

:)))))))))
Pa bo imel cigansko žlahto. Se mi zdi, da se je ustrašil. Sedaj se pa mora na “lep” način izmuzniti. Hmmmmm

Je bil totalno šokiran. Zdej se pa ven vleče, se boji žlahte., hahah

New Report

Close