Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB-kaj danes dogaja?

BB-kaj danes dogaja?

latest news?

imeli bodo sestanek vsi zaradi obnašanja nekaterih , sam ne vem kdaj, ma drgač nič novga, pač krneki

Zakaj se jim je pa strop sesul ?

žogo so brcali, oz tisto podobno žogi je alen nabil in je padlo dol

Tukaj imaš vse, od fotk do video posnetkov. Imaš na ogled kar 73 strani o BB :))

Hvala, je pa zanimivo tudi tu klepetat.

ja sej sedenje na tleh gre BB-ju v nos, jezikanje , zmerjanje in krivica pa je dopustna

Seveda. Ampak tam se več vidi 😉

Ker nisem najbolj redna gledalka me zanima ali kdo ve, če so nominirancem že povedali kdo je ta teden na tapeti? (robi, sonja in miha)

Ali druženje 24 ur na dan res potegne slabe lastnosti iz človeka? Tako zdolgočaseni so vsi videti. Mislim pa da je predvsem krivo za to NEDELO. (pa ne časopis 🙂 Če bi jih BB polno zaposlil, bi manj opravljali

Lp, ela S

Mislim, da je z odhodom Nine, šlo z BB veliko negativne energije.

Nina je bila res velika negativka, in bi jo težko gledala še en teden. Vendar tudi druge ženskice niso ravno pozitivke. Posebno Suzana ne.

Ven z Suzano!!!!

********************************************* We all know that cats rule the world!

Pa resno, kaj je s to Suzano narobe. Skos je kisla, sitna, skos neki teži, najeda…sploh se ne more ženšče sprostit. Ko je razlagala tamali “dobro veš zakaj smo tukaj,…ti 75 kaj pove? Ti je jasno, da to ni zabava, da si vsem na očeh, obnašaj se..bla bla bla..” kot da je motena, mater.

Veš kaj je jaz povem – Potrebna je in je fauš – hoče, da je on fajn položi! TO je zato je sitna kot breja mačka 🙂

Hihih

********************************************* We all know that cats rule the world!

ornk se je epremenila od kar je hči noter, ampak če človek malo pomisli…a misliš da bi bili drugi bistveno boljši, če bi dobili žlahto noter?

po moje je to huda “naloga” ker če igraš, moraš igrat zdaj 3x – no: eno za nas gledalce, drugo za sostanovalce, pred hčerjo moraš pa bit tak kot si doma.

in bodimo realni – prav nihče tam noter ni tak, kot ga poznajo njegovi znanci zunaj. za keš gre : )

Itak money money …allways funny 🙂

Se strinajm s tabo da gre za keš in da so vsi prišli noter zaradi denarja. Meni gre na živce njeno obnašanje. Najprej govori kako se s hčerk razumeta potem pa da naj igra za gledalce. Vse do ene meje, kar je pa preveč. Pa tisto njeno hvalisanje da zna sam ona kuhat pa da je najbolj pametna pa nevem kaj, pa skozi špika druge. Mislim da bi morala počasi proti Kopru

ma grem jaz noter pa vse premagam v kuhanjo pa se nebo več mela za kaj hvalit!!!

Pravkar Suzana nori, ker se Robiju ne da pomivat posode, sprovociral pa jo je najprej Pero, ki je želel povedati svoje mnenje. No potem je ženska raje nad Robijem znorela 🙂 Nad Perom ne upa, ker izgleda ve, da bi jo scat peljal 🙂

Edini, ki je povedal kaj konstruktivnega, je bil Andrej.

Ampak Suzana je res čisto ven padla, meni izgleda prav zabavno, ko jih zdajle spremljam v živo

Suzana se vse bolj kaže v negativni in nestrpni luči.Naj gre ven naslednji teden.

kdo pa je pero?

Stanovalci so tako poimenovali Andreja P, ker sta dva Andreja notri

eden izmed njih bo šel na izmenjavo v BB na filipine, filipinec pa k nam za en teden : )

Heheh kako bo to 🙂

aya,javi,kaj je novga v hiši.Vidim,da si na tekočem,te bomo častili s kavo,kteri ne gledamo v živo.
Pri BB pa me moti to,da bodo dans v četrtek zvečer ob 20 uri predvajali,kaj se je dogajalo včeraj cel dan.
Glede tega so zaostali za celih 20-44 ur.

New Report

Close