BB-kaj danes dogaja?
Ker nisem najbolj redna gledalka me zanima ali kdo ve, če so nominirancem že povedali kdo je ta teden na tapeti? (robi, sonja in miha)
Ali druženje 24 ur na dan res potegne slabe lastnosti iz človeka? Tako zdolgočaseni so vsi videti. Mislim pa da je predvsem krivo za to NEDELO. (pa ne časopis 🙂 Če bi jih BB polno zaposlil, bi manj opravljali
Lp, ela S
ornk se je epremenila od kar je hči noter, ampak če človek malo pomisli…a misliš da bi bili drugi bistveno boljši, če bi dobili žlahto noter?
po moje je to huda “naloga” ker če igraš, moraš igrat zdaj 3x – no: eno za nas gledalce, drugo za sostanovalce, pred hčerjo moraš pa bit tak kot si doma.
in bodimo realni – prav nihče tam noter ni tak, kot ga poznajo njegovi znanci zunaj. za keš gre : )
Se strinajm s tabo da gre za keš in da so vsi prišli noter zaradi denarja. Meni gre na živce njeno obnašanje. Najprej govori kako se s hčerk razumeta potem pa da naj igra za gledalce. Vse do ene meje, kar je pa preveč. Pa tisto njeno hvalisanje da zna sam ona kuhat pa da je najbolj pametna pa nevem kaj, pa skozi špika druge. Mislim da bi morala počasi proti Kopru
Pravkar Suzana nori, ker se Robiju ne da pomivat posode, sprovociral pa jo je najprej Pero, ki je želel povedati svoje mnenje. No potem je ženska raje nad Robijem znorela 🙂 Nad Perom ne upa, ker izgleda ve, da bi jo scat peljal 🙂
Edini, ki je povedal kaj konstruktivnega, je bil Andrej.
Ampak Suzana je res čisto ven padla, meni izgleda prav zabavno, ko jih zdajle spremljam v živo