BB – kaj dogaja?
Najbolj je tečna Suzana, kar neki teži. Alen je fajn komentiral včeri, da zato je pa samska. Tjaša je zelo simpatična. Ko je Suza neki govorila čez Sonjo pa njena potovanja ji je rekla naj se vzdrži takih komentarjev. Zgleda bolj zrela kot mama. Suza in Tina se štekata. JAgoda in Robi sexata. JAgoda pravi da ga izkorišča, da ji je pa drgač psihič. Suza pravi, da je čas, da gre Robi domov. Pero in Sonja sta se ujela. Tjaša pravi da Pero ni njen tip moškega. To je od včeri zvečer.
Ma, jst tut nisem dober poslušala, sam se mi zdi, da je Suzana ful čez revščino na Jamajki mela za povedat…
Češ, kaj bodo ti črnci, če živijo stran od civilizacije, češ kaj pa to njo briga….(((((((((((((((((((
Men je čist rasistično zvenela…
Hvala bogu, da Sonjo zanimajo take stvari! Ker Suzani zgleda dol visi za revščino po svetu….
Je rekla, da to je pa res “fensi” potovanje. Da Tjaša bi se lohk hvalila s potovanjem v New York!
Pa ji je hči lepo rekla, naj ne govori neumnosti in se naj vzdrži takih komentarjev!
Ja, Alen ma res prav………zato je pa pr 38 letih sama, ker verjetno noben normaln moški ne zdrži z njo!
Žalostno, ker je dobra bejba za pogledat!
Sam ni vse zlato, kar se sveti…..
lp
Jaz bi pa Sonjo poslala na Filipine. Pa ziher se bo Andrej najbolj razveselil Filipinca, ko pride. 🙂
LP
A se samo meni zdi ali lahko umetno dvigujejo Robijevo priljubljenost, da bi bilo v soboto več klicev. čeprav je zdaj Suzino pomočjo malo pridobil po moje.
In ne razumem , če že hočjo igrat kako, da tako izgubiji občutek za vse; npr.Suza saj si ja lahko predstavlja da taka kot se kaže ne more bit všečna.
Res je. Tekmovalca izbira ekipa, ki stoji za tekmovalci. Naši zberejo enega izmed njihovih tekmovalcev, oni pa enega izmed naših. Tekmovalci o tem ne vedo ničesar.
LP