BB – kaj dogaja?
Ja, verjetno zna res Tina iti. Sicer pa Suza ne bo mogla bit ljubosumna, bo naslednjo soboto izpadla. 🙂 Ker bo itak avtomatsko nominirana. 🙂 No ja, ljubosumna bo lahko doma… 🙂
LP
Imate srečo, da sem bolana in ne morem iti ven, tako si dolgčas preganjam s spremljanjem bb.
Uživajo, prestavljajo se po hiši, martinčkajo se….če ne bi bilo kamer, se jim takoj pridružim. Prav fino se imajo. Proti brzinskemu tempu zunaj se mi zdi, da pri njih poteka vse kot v počasnem posnetku. Včasih jih prav težko gledam, ko se tako počasi premikajo 🙂
Pero in Sonja čvekata v sobi o tam, kam bi kdo rad potoval. Pero bi šel na Kubo, Sonja pravi, da je Kuba varnejša od Đamejke. Pa da se na Kubi domačini ne smejo družiti s turisti.
Evo, to je bilo poročanje v živo 🙂
kopiram iz foruma
13.04.2007 ob 11:53
ful je zanimivo pogledat kako filipinci gledajo na to izmenjavo – to je link od foruma
http://forums.abs-cbn.com/thread/2227745.aspx
Zlo se zanimajo za Andreja, eni celo za Staneta, zgroženi pa so nad goloto in nad sexom v BB, ker kakršnekoli seksualne interakcije med stanovalci pri njih niso dovoljene – pri njih je to pravi kulturni šok! Skrbi pa jih, če naši dobro govorijo angleško… Malo so skeptični glede vsega tega, predvsem pa zaradi razlik v kulturi, ker smo mi zlo bl liberarni.
Veliko jih navija, da bi v SLO poslali Wendy,ker naj bi predstavljala Filipinsko lepoto in baje je močna osebnost.
Pa Suza noče kuhati kosila za vse. 🙂
LP
Priljubljenost na oni strani nič ne pomeni. Ni relavantna, Robert je po mojem rahlo zrasel zaradi nepokorščine Suzani. No, sam zdaj bo pa lačen revež, hahaha. Sicer ima pa jajca (v hladilniku), tko da. :))
LP
Verjetno zaradi izpadov, ki jih je imela ob prihodu Sonje, pa ob Mihu. Ženska je divjala, kar poglej si malo njen profil. 🙂 Zdaj je taka sladka mucka. 🙂
LP