BB – kaj dogaja?
Ker ne prenese situacije da se s hčero ne štekata zaradi tipa in ima občutek, da se bo zunaj videlo, kot da sta oni dve skregani.
LP
Jaz pa moram priznati, da sem kar malo konzervativna, kar se tiče seksa pred kamero.
Na Filipine bi pa poslala Tino, je edina normalna, pa še čedna je. Jagoda bi jim zmedla cel sistem in bi vlada BB prepovedala, Sonja ima prekratke lase in ni niti pikico čedna, Suzana je smotana, Tjaša je preveč debelčkana. Od fantov bi bil primeren pa Stane, ali pa Andrej, vsaj ne bi sramote delal z neznanjem angleščine.
kopiram iz forima RR. Tako da bo očitno tja šla res Tina
Uh men je pa neki kapnil, ko sem zdejle brala ta filipinski BB no to da bo zamenjava, kaj pa če bo Tina tista ki bo šla v drug BB in je to presenečenje zanjo in če je v pismu napisan da so njo izbral in je zato tako resna prišla ven. Kaj pravite? Tole mi je pa kapnil glede na tale stavek:
“Furthermore, the housemates have absolutely no idea of what’s going on… except for the chosen one!”
Meni bi se zdelo najtežje to, da je v zanimivi deželi, kjer je ogromno za videt, kjer je ogromno novega, pa te naokoli vozijo z zavezanimi očmi…tam je, kjer mogoče nikoli več ne bo, a ne sme niti pokukat, kako je tam (baje, da jih pripeljajo in odpeljejo s prevezo čez oči). Meni bi bilo večno žal, da sem bila tam, videla pa nič.
Ne izpostavlja se z opičnimi izpadi, za razliko od večine, ne rine v ospredje, če kaj pove, je resno in premišljeno..Plus tega je avstralski Slovenec in govori tako simpatično napačnosovenščino.Očitno je tudi pri gledalcih kot tak zeloprilubljen, saj ima, kolikor vidim, daleč najvišjo priljubljenost med vsemi.