BB kaj dogaja:)
Suza trenutno modruje in ne more verjeti, da tudi američani mučijo (Irak, Afganistan). Ženska ima Ameriko očitno za večvreden del sveta…
Tina peče potico.
Alen sanja o Nini Osenar…
Sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} da so kondomi na osnovnem seznamu.
A se ne spomnete da so jih imeli full, vsak en čas so si jih NAPIHOVALI NA GLAVI!!!
Namesto da bi jih pametno uporabili, so jih imeli za igrače.
Pa tisto nogometno žogo (potem ko so eno brcnili čez ograjo), so naredili iz WC papirja, pol so jo pa v KONDOM zavili………..
Kondomov je bilo PREVEČ, ne pa premalo!
Povejte mi raje od kje jim toliko čikov??? Kadar gledam: kadijo!! P a prejšnji teden sploh niso imeli denarja! Le osnovni seznam, tam pa čikov ni!
Prej smo rekli, da jih je prinesla Sonja, potem smo rekli, da sta jih prinesla Tjaša in Pero,………….zdaj pa ni bilo nobenga novga.
Prejšnji teden so naročili kao 1 škatlico- smo videli ko so pisali na tablo, so računali da jim bo zneslo kao 1 kom na dan na enega (mi tud to ni jasno)…???
Pa kolikor vidim že ves prejšnji teden in ta teden SKOZ KADIJO!!! HALO!!!!!!1
Meni je, če so skregani med sabo, bedno gledati. Že nekaj dni ravno zaradi tega vidim par minut (ob 20h) in ugasnem tv. Prej je bilo luštno gledati, ker so se hecali in pogovarjali o vsem mogočem, zdaj pa se le še bockajo med sabo in pljuvajo en čez drugega. Tega imam že v reali dovolj, zato me je do BB-ja minilo.