Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB kaj dogaja:)

BB kaj dogaja:)

Nadaljevanje BB – napoved (iz prejšne strani) 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Na katerem seznamu so vložki, tamponi, kondomi..

Nevem 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

a pride res v BB? zarad Jasmine?

Mene pa zanima, ali jih snemajo tudi na stranišču. Pri tuširanju sem videla, da jih. Upam, da imajo vsaj zasebnost na WC.

vložki pa tamponi so po moje kar na osnovnem (jih vsak teden dobijo)…. kondomi pa najbrž na luksuznem.

Suza trenutno modruje in ne more verjeti, da tudi američani mučijo (Irak, Afganistan). Ženska ima Ameriko očitno za večvreden del sveta…

Tina peče potico.

Alen sanja o Nini Osenar…

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Kaj Robi, da bi prišo zaradi Jasmine – ma ne, res, jaz sem rekla samo, da bi bila finta ne 🙂

Očitno sta si všeč, ker je Robi reko, da bi ohrano stike z njo 🙂 hohihihihi

Mislim, da je Robi rekel to zaradi lepšega. Da se ne bi Romi na njega spravili. Po moje mu pa Jasmina ni všeč. Samo malo se je crkljal :)))

Ma on ni vedel niti, da je Romkinja. No pa itak noben od njih ne zgleda rom.

Ma kaj veš kaj bo – očitno ni nobeden ravno zaljublejn, tako, da bo že ne 🙂

Sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} da so kondomi na osnovnem seznamu.
A se ne spomnete da so jih imeli full, vsak en čas so si jih NAPIHOVALI NA GLAVI!!!
Namesto da bi jih pametno uporabili, so jih imeli za igrače.
Pa tisto nogometno žogo (potem ko so eno brcnili čez ograjo), so naredili iz WC papirja, pol so jo pa v KONDOM zavili………..
Kondomov je bilo PREVEČ, ne pa premalo!

Povejte mi raje od kje jim toliko čikov??? Kadar gledam: kadijo!! P a prejšnji teden sploh niso imeli denarja! Le osnovni seznam, tam pa čikov ni!
Prej smo rekli, da jih je prinesla Sonja, potem smo rekli, da sta jih prinesla Tjaša in Pero,………….zdaj pa ni bilo nobenga novga.

Prejšnji teden so naročili kao 1 škatlico- smo videli ko so pisali na tablo, so računali da jim bo zneslo kao 1 kom na dan na enega (mi tud to ni jasno)…???
Pa kolikor vidim že ves prejšnji teden in ta teden SKOZ KADIJO!!! HALO!!!!!!1

Mogoče jim pa mečejo čez ograjo. Čisto zraven hiše pelje pešpot in je enostavno vreči karkoli čez.

Sam to pa vse posnamejo. Pa takrat tisti slaščic za Staneta niso smeli pobrat!?

ja zato ke je blo za Staneta ,
sej hrano od JAsmine so pa lahko – pa nej ne bi dobivali nič od zunaj

hhhahaalllllloooooooooooooooo

a ne vidte da nateguje celo SLO

Na WC – ju jih ne snemajo.

Kaj pa zdaj delajo?

Sem usput vidla je neki tulila v luno, neki o motorju, kaj je bilo?

Imajo kosilo, Sonja nekaj trmuli zunaj na vrtu, noče jesti, tečna je, pravi, da je bolana…ma za nikamor ni tale punca.

Ma, počas vsi skup postajajo prav bedni…..(((((((((((

Namest, da bi užival in se fajn mel…

Ampak, to je namen BB, ne, da jih mal skrega med sabo, da je pol bol zanimiv…..)))))))

Meni je, če so skregani med sabo, bedno gledati. Že nekaj dni ravno zaradi tega vidim par minut (ob 20h) in ugasnem tv. Prej je bilo luštno gledati, ker so se hecali in pogovarjali o vsem mogočem, zdaj pa se le še bockajo med sabo in pljuvajo en čez drugega. Tega imam že v reali dovolj, zato me je do BB-ja minilo.

Ja, sej tut jst malkdaj zvečer gledam, tule pol kej preberem, da vidim, kaj dogaja….

Ne vem, no, mal je že brezveze mi…

lp

New Report

Close