Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB – kaj novega?

BB – kaj novega?

Se dogaja kaj novega ali uživajo na sončku ?

Konec je BB-ja. So se vsi skregali in zapustili hišo.

Na veliko so čistili, se tuširali, zdaj kuhajo večerjo, Nina je naredila testo za piškote in tudi kruh, Tina pripravlja sardine za ribji namaz, Suzana kuha paradižnikovo omako in špagete. Fantje so temeljito pospravili vrt, Alen pomaga ženskam.
Hrano za zasluženih 60 eurov so že naročili.

Hvala

))))))))))))))))) ma ne no , sem se jih ravno navadila

……………….vidla sem lulčka…………..ni mi bil všeč………………sem vidla že lepše……….))))))))))

Zdaj moraš povedat še čigav je bil ;))

od ………………………………gofljača………………Robija………………pravi, da mu smrdi po ribah, natančneje – po skušah………..fuj………….))))))))))))))

A njegov lulek tako smrdi????????? jaooooooooooooooooooo

no, zdaj me je pa minilo,ne bom več firbčna 😉
tip bi bil čisto prebavljiv, če bi bil tiho, samo je že prepozno

……..sedaj se tušira Robi………grem še njega prečekirat………….pridem takoj………..

…………….kar nekaj mu binglja…………..ne vem kaj bi to bilo……………..Sonja ga je vprašala, če lahko pride ožet k njemu trenerko, ki mu jo pere in je rekel da ja………………………..in sta jo skupaj ožela……………..)))))))))))

pa Jagodka ?

Ziher bo popizdila, ali pa Sonjo zadavila ponoči.

Ne bo je zadavila, ker jo bo ponoči Robi fajn nateg…. in bo zadovoljena..))))

Meni je pa Robi zelo všeč, sam, če bi bil malo bolj tiho…

Jagodka in Robi sta se nazadnje ko sem ju videla pogovarjala o konjih in kozah, ………………………………….ki jih bosta imela, ko bosta velika,……………………………. sedaj pa ležita na postelji…………..objeta……………………….sedaj pa se Jagodka dere…….ne,ne,ne,………….najbrž ni nič,………………… saj smo navajeni, da se ona stalno dere………………………………….. brez veze……………)))))))))

Meni je tudi bil, potem je pa začel govorit………………

Ja, menda bo še bolj posesivna postala, sicer pa se že obnaša, kot da je njena last. Ta Robi pa tud nima 100 pik kar se tega tiče.

Ko je usta odprl, me je spomnil na bivšega.

A Robi in Jasmina se že uvajata na večerne igrice al kaj. Spet si misli da bo ostal noter če bo seksal.
SRČNO UPMA DA GRE V SOBOTO DAM KER JE PRAV EN VELIK GNOJ!!!!!!!!!!!!!

Je rekel, da ne bo več pumpal.Zdaj bomo pa videli,če bo držal besedo.

Saj je tudi jasmina rekla prejšn teden v spovednici da ne bo nič pa sta se še isiti večir napumpala.

Se daj je jasmina dobila skrivno poslanstvo, za pop… naj jo BB raje nominira bo bolje. Ko da jo po eni strani še nagradi s tako nalogo. Res da ne bo nič kasirala ampak vseeno, prav bolano.

Kakšno nalogo pa ima Jasmina?

New Report

Close