Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB-kdaj …

BB-kdaj …

… oddaja, ko bo kdo izpadel??

Ob sobotah bodo odhajali.

a že jutri torej? če sm prav vidla bo jutr samo 30 min oddaja

Rečeno je bilo da bo glasovanje o izločanju ob sobotah.

Oddaja bo do 20 do 21.45 v soboto na a kanalu. poglej spored.

Fajn bi bilo, če bi TI pogledala spored za ta teden, ne prejšnji:

20:00 Big Brother
20:30 Hladnokrvni talec S.F.W.

Copy/paste:

SISTEM IZSELITVE
Nedelja je dan za nominacije! Vsak stanovalec bo nominiral dva sostanovalca za izselitev. Svojo odločitev in razloge zanjo bo povedal Big Brotherju v spovednici. Stanovalci ne bodo smeli izvedeti, ali so nominirani in kdo jih je nominiral. Od trenutka, ko bodo nominacije znane, boš lahko preko SMS glasovanja sporočil/a, kateri izmed stanovalcev se mora izseliti iz hiše Big Brother! Gledalci sobotne oddaje, ki bo potekala v živo, bodo svojo odločitev, kdo se mora izseliti, sporočili prek telefonskega glasovanja. Zadnjo besedo boš imel ti! Kdo naj ostane v hiši do konca največjega resničnostnega šova vseh časov? Kdo naj prejme 75.000 EUR nagrade?

Oprosti sem slabo pogledala sem gledala 31.3.07 na sporedu a kanala na internetu. Drugi teden bo res toliko časa to soboto bo res samo pol ure. Zmerna vsak lahko spregleda. Sem slabo gleda mi ni vkloplo da je že petek. Še enkrat se opravičujem. Ti si pa poglej za drugi teden pa boš videla,da sem res napačen datum gledalat.
Se opravičujem.

Saj se ne rabiš opravičevati….

Na spletni strani (tisto kar sem spodaj skopirala) pa imajo napisano, da so nominacije v nedeljo, izločitvena oddaja pa v soboto (kar je malo čudno, razen, če nominirajo za en teden vnaprej….). No, nedeljska oddaja traja 40 min…. Bomo videli, kako bo.

Bomo videli kako bo. SEm pa res kar za en teden naprej pogledala. Mi pa res sedaj ni jasno zakaj bo to soboto samo pol ure drugo sepravi 31.3.07 pa eno uro in petinštirideset minut. A dobo drug teden začeli z izločanjem ali že ta.
No bomo videli kaj bo.

Kaj menite kdo bo moral iti ven?
Jaz mislim, da Miha? Pa ve?
lp,

Odvisno, kdo bo zraven njega nominiran.

Drugače pa se publika velikokrat potegne za tistega, ki ga vsi kritizirajo – in zoper Miho nekateri kar dosti govorijo (predvsem Veronika), tako da zna po moje ostati notri, če bo nominiran.

Drugače pa to soboto še ni izločanja. V nedeljo pa nominirajo za naslednjo soboto.

Meni se pa glupo zdi, da se Nina sedaj cmeri za otrokom, če je pa hotela iti notri v BB. Sedaj ji je dolg čas po otroku. Saj jo razumem, samo zakaj ga je pa pustila in odšla, ki ji BB. več pomeni ali kaj?
lp,

Ne štekaš, da so načrtno izbrali take ljudi? Eno, ki je starejša od ostalih in ima zato drugačne kriterije, drugo, ki je mlada mamica in bo zato grajana od ljudi, ki vidijo samo površino, tretjo, ki je Romkinja in še striptizeta, četrtega, ki prihaja iz Avstralije, petega, ki po izobrazbi izstopa od njih, šestega, ki bi naj stal z 240 ženskami…..

Take, kot je Nina, si prav želijo notri….

Nina zagotovo ima svoje razloge, da je šla notri in to še ne pomeni, da nima rada svojega otroka in da ji ne sme biti dolgčas po njem.

VERONIKAAAA naj gre ven!!!!!

jaz mislim, da bo šla NINA sama ven, ker ne bo zdržala, BB pa bo namesto nje vselil kaj vročega

Jutri pride rezerva.

New Report

Close