BB mi ne potegne..
Jst sem pa mislila, da boš napisala, da ne morš gledat, da ti kao kartice ne potegne……
Ker velikokrat berem, da jim nagaja kej….
Hja, jst sem se ga prav veselila, ker sem v prvi porodniški gledala na RTL-u BB in sem postala kar zasvojena z njim.
In sem komi čakala, ker sem zdej že doma (čakamo na maj…) da bom pa gledala domači BB.
In……
…..ga skoraj ne gledam.
Kar me zanima prečekiram tule gor, da vsaj mal vem za kaj se gre!
Sem pričakovala, da bo bolj zanimivo, ne pa da bom gledala eno komaj polnoletnico, ki se slači in pa eno, že kar en čas polnoletnico, ki vse osebe tretira, kot da so stari 5 let…..
lp
hm… jst pa sem, roko na srce, čist not padla…
poznam namreč eno osebo, ki je notri pa mi je zato tok zanimiv… nikoli prej nisem gledala tega ali kaklšnih nadaljevank….. sedaj sem pa čist not..
sem isto tko dobila dostop od kolega… pa a, da meni prav nič ne nagaja… nikoli…
se mi zdi pa tok bedno k se govori v enih mladih upih… k majo tri mesce cajta delat nič… pa kaki avanturisti… avanturistu na pamet ne bi prišlo, da se za tri mesce zapre v eno bajto… uh 4 stene – kako razburljivo:)
samo lažejo… da malo napihnejo svoje življenje, hkrati pa so praktično nesposobni… ne znajho kuhat (večina), niti skrbet zase, preprosta opravila pa jim delajo velike preglavice (večini)….enemu normalno delovnemu človeku bi se zmešalo…
mimogrede… koga preferirate vi in kdo se vam zdi preprosto bedast?