Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB-napoved za jutri

BB-napoved za jutri

Sonja tudi meni ni niti malo všeč. Ampak Suzana pa se tudi nima pravice obnašat, da je dominantna matrona samo zato, ker ona kuha. Sem pripričana, da zna tudi še kdo drug kaj skuhat. Če pa ne znajo, se bodo pa naučili. Saj to ni kakšna znanost.

Suzana uživa, ko jim kuha in skrbi za njih, potemtakem mislim, da jim včasih lahko tudi kaj reče. Samo red se trudi ves čas uspostaviti v hiši, kaj je tu tako čudnega.
Razumem in navijam za Suzano, ko se že odločam med njo in Sonjo.

..a je to res starševski čvek?…..potem je pa stvar rahlo zaskrbljujoča….hmmm…

Hana napisal:

> ..a je to res starševski čvek?…..potem je pa stvar rahlo
> zaskrbljujoča….hmmm…

Več kot očitno je, da je tukaj več mularije, kot staršev.

Meni pa se zdi, da je Suzana vzela taktiko, ki jo je imel tudi Tomislav v lanskem hrvašekm BB. Tudi on jim je skozi kuhal, zato ga sostanovalci niso nominirali in tako je prilezel celo do finala.

Že včeraj sem napisala, da je SUzana prebrisana punca. Točno tako, ima taktiko kuhanja in jasno, da ne boš nekoga, ki te hrani in igra vlogo mame, ven zabrisal.

Ma daj Suza je oblastna, zagrenjena, prepirljiva in res jih zavira. Tisti z največ mišicami so v hiši največje copate. Ena čreda. Fuj. Pa za Perota reče da je smrduh-halooooo. Žalitev njega in tudi žalitev za njegove starše.
Sonja in Pero sta v redu, ker sta antipol Suzani in njenim ovčkam.

ja kuha že pa red vzdržuje – očitno tako hoče, če drugim ne pusti zraven…

Potem pa šinfa, da mora vse sama!!
Ma hinavka je res…

********************************************* We all know that cats rule the world!

Jaz ti dam prav, jaz sem za Suzano, mi Peroša in Sonja ne sedeta.

Že, že, ampak mularija je bila kar zelo veselea, da jih je mama Suza pedenala. Veš kaj, sej od svojih otrok, pa od moža tudi hočete, da kaj pospravijo za sabo, če jim že vse k riti prinesete. Suza je prou fajn, samo Zj**** so jo s Tjašo in Perošo, jaz jo kar razumem.

Ah, dej no, malo prelistaj za nazaj.

Notri so kar vsi prebrisani, Suza je pač mama, Jasmina zblojeno dete, etc.
Vsak pač po svoje.

Kako jim ne pusti zraven?

OK, to je tu mač, pomislim pa vedno na vse besede in dejanja drugih, nobeden ni čist gladek, to je jasno. Za moje pojme najmanj glumi Tina, je, kot je.

Tina ne more in ne zna glumit, ker je glupa-malo bolj počasi misli od ostalih.

Samo zato ker je blond in čedna, je glupa? Meni se zdi od punc edina normalna. Edina, s katero bi šla na kavo.

maja_ napisal:

> ja kuha že pa red vzdržuje – očitno tako hoče, če drugim ne
> pusti zraven…
>
> Potem pa šinfa, da mora vse sama!!
> Ma hinavka je res…
>

Verjemi mi, da ostalim še kako paše, da kuha Suzana, drugače bi jo že napadli, a napad na njeno kuhinjo je izvedla le Sonja, ker je vegetarjanka. Če bi Suzana kuhala vege hrano bi ji Sonja zlezla v r*t, bodi prepričana.

Ja možno.

ma TIna je smešna – nekaj roke na kruh polaga… hehehehehehehe

********************************************* We all know that cats rule the world!

zakaj že?????????????

Mene zanima nekaj drugega – z izpadlimi stanovalci je ponavadi potem klepet…ali je bil z Robijem?? Kdaj bo objavljen??

Mi je pa najbolj čudna Sonja, naj gre v soboto ven.

mogoče bi blo pa fino, da neha kuhat, en teden bodo lačni, pol se bodo pa zihr znajdli.

Ah, dej no, kr neki no, druge pa so doktorice znanosti, dej, dej. Meni je taka luštna za počvekat, ne pa glupa. To je BB, ne neka znanstvena oddaja.

Tu se strinjam, le zakaj se nihče ne sili kuhat, jim pač paše, da se s tem ubada Suzi. Ona pa, ke r so nesramni, pač tečnari in nerga. Veš, da se jim že mora malo mešat tam notri, pomisli.

je že objavljen… od tu teorija, da je jagoda noseča – na int. je namreč izjavil da sta seksala brez kondomov…

New Report

Close