BB-napoved za jutri
blondinkabb napisal:
> Samo zato ker je blond in čedna, je glupa? Meni se zdi od punc
> edina normalna. Edina, s katero bi šla na kavo.
Meni je bila Tina vizualno takoj najbolj všeč, mi je še sedaj, nič nimam proti blondinkam, nasprotno. Tina je res zelo čedna.
Opazila pa sem, da ni ravno preveč pametna, to njeno govorenje včasih se mi zdi je čisto odveč. Govori pa največkrat le o hrani, tako, da se mi zdi čudno, da je tako zelo suha.
Kako pa veste, da bi jedli surovo zelje, če ne bi blo Suzane??
A jim sploh dovoli kej skuhat? Neeee, ona vse ve in vse zna……
Zakaj bi se pa drugi sploh trudli kuhat, če je ona šefica kuhinje?
Jst bi se tut pustila pedenat na njihovem mestu…
Suzana je hinavka, ker se ima v kuhinji za boga in ji kao ni težko kuhat za 10 ljudi, pol pa v spovednici že 4 tedne jamra, da bo nehala kuhat!
Ja, nehi, ne!! Pa jej margarino……
Men je pač Suzana antipatična do konca, ker se ma tam noter za več vredno osebo! Pa ni čist nč vredna kot Sonja, al pa Alen al pa Jasmina…..
lp
Jst mislim da je pri kuhanju osnovni problem premalo zaloge raznih sestavin.
Če bi kuhali vsak zase in po svoje (jaz za zajtrk šunko in jajca, nekdo full sadja, nekdo maslo in med, četrti sir in namaze, ….) bi že drugi dan zmanjkalo sestavin da bi se dalo skuhati NEKAJ PAMETNEGA ZA KOSILO ZA 11 LJUDI!!
Sem prepričana!
Vsaka ki kuha za družino, ve, da če je pomanjkanje sestavin (ni neomejenih količin), je EDINA REŠITEV DA JE KUHAR EN SAM, ker bo le en sam znal lepo porazdeliti hrano na ves teden.
Veste kako je če imate v hladilniku panceto in sir za makarone za naslednji dan za kosilo, pa vam lačni sinček to popapca zvečer na kruhu!!!!
So lahko naslednji dan le še makaroni – brez vsega (pa doma še ni problem, mate ziher še kaj drugega).
No, vsekakor se tudi meni obnašanje Suzane ne dopade.
Avtor: maja_
Datum: 19-03-07 07:49
Nisem gledala niti nebom, ker mislim, da nass imajo s takšnimi showi za idiote in je čista sramota, sploh kako se potem ti “tekmovalci” obnašajo… …
Ta denar bi lahko porabili za kaj bolj koristnega.
Se ti ne zdi, da to dvoje ravno ne gre skupaj? Prvo pljuvaš po teh showih, nato pa točno veš kaj se kdaj dogaja? Malo si razjasni stvari sama pri sebi!!