BB – Pia
Eto, priznam, sem pogledala oddaje, in razmišljam, ali je res tako neočitno tistima dvema tam notri, da je Pia (bila) moški.
A sami to opazite, če kdo gleda…
In zakaj bi jima bilo očitno ? (nisem strokovnjak za transvestite),ne vem jaz nisem opazil da je moški dokler nisem prebral,je pa res da se ne obremenjujem z tem,vsak zase ve kaj je dobro zanj
Ne gre za obremenjevanje, samo zanimivo mi je bilo.
Kako se opazi. No, samo pogledaš ga/jo, pa se opazi. Velikost telesa, glas, in pa seveda nič bokov (oz. ni zoženega pasu), nobene riti… pa tudi poteze obraza so bolj ostre (ni neke mehkobe)… Meni osebno je vsekakor najbolj padla v oči ta postava. To je pa res očitno.
In seveda potem, še tisti pogovor med njim (njo) in Tomažem, v temi, ko sta skupaj kot zaveznika provocirala Tino…
Bolš da ne veš…. 😀
Bolš da ne veš…. :D[/quote]
Sem vprašala ata gugl…saj bi si lahko mislila, kdo gleda to poneumljanje:). Upam le, da ne skupaj z otroci.
Sem vprašala ata gugl…saj bi si lahko mislila, kdo gleda to poneumljanje:). Upam le, da ne skupaj z otroci.[/quote]
Ne, to pa ne! 🙂
Pri nas so zadnjič otroci sami to gledali…. 😛
dokler jih ni minilo. 😉
Sem vprašala ata gugl…saj bi si lahko mislila, kdo gleda to poneumljanje:). Upam le, da ne skupaj z otroci.[/quote]
Ne, to pa ne! 🙂
dokler jih ni minilo. ;)[/quote]
Tvoji otroci so že fuuuul velki in sami odločajo, mar ne?:)
Ne, to pa ne! 🙂
dokler jih ni minilo. ;)[/quote]
Tvoji otroci so že fuuuul velki in sami odločajo, mar ne?:)[/quote]
No ja… ne bodimo malenkostni… 🙂
Tut tvoji bi lahko bili že večji, če se ne bi tolk časa šparala…. 😛
Tvoji otroci so že fuuuul velki in sami odločajo, mar ne?:)[/quote]
Tut tvoji bi lahko bili že večji, če se ne bi tolk časa šparala…. :P[/quote]
Aja, misliš da bi morala začeti že kot mladoletna?:)) A veš, prihajam iz drugačne generacije kot ti:). V tvoji časih ste že zgodaj začeli in kukr jih bog da, a ne?:)))
Ne gre za obremenjevanje, samo zanimivo mi je bilo.
Kako se opazi. No, samo pogledaš ga/jo, pa se opazi. Velikost telesa, glas, in pa seveda nič bokov (oz. ni zoženega pasu), nobene riti… pa tudi poteze obraza so bolj ostre (ni neke mehkobe)… Meni osebno je vsekakor najbolj padla v oči ta postava. To je pa res očitno.
In seveda potem, še tisti pogovor med njim (njo) in Tomažem, v temi, ko sta skupaj kot zaveznika provocirala Tino…[/quote]
Pa to še ne pomeni, da je bila moški. Je pač možača. Recimo.
Tut tvoji bi lahko bili že večji, če se ne bi tolk časa šparala…. :P[/quote]
Aja, misliš da bi morala začeti že kot mladoletna?:)) A veš, prihajam iz drugačne generacije kot ti:). V tvoji časih ste že zgodaj začeli in kukr jih bog da, a ne?:)))[/quote]
Če si imela željo, pa če bi ti mama podpisala…zakaj ne? 😛
Ampak te niso pustili nikamor…. so že vedeli zakaj ne…. :)))))
In kolkr se spomnim ni bilo nikogar zraven, sva bila sama, pri tistem (s)početju… 🙂
Aja, misliš da bi morala začeti že kot mladoletna?:)) A veš, prihajam iz drugačne generacije kot ti:). V tvoji časih ste že zgodaj začeli in kukr jih bog da, a ne?:)))[/quote]
In kolkr se spomnim ni bilo nikogar zraven, sva bila sama, pri tistem (s)početju… :)[/quote]
Že kot 16, 17 letnica sem hodila po Evropi brez staršev:). Šla sem izven slovenskih meja…si morš mislt?:))) Pamet je tista, ki me nikoli ne zapusti.
In kolkr se spomnim ni bilo nikogar zraven, sva bila sama, pri tistem (s)početju… :)[/quote]
Že kot 16, 17 letnica sem hodila po Evropi brez staršev:). Šla sem izven slovenskih meja…si morš mislt?:))) Pamet je tista, ki me nikoli ne zapusti.[/quote]
A to si hodila po samostanih? :)))
Zapustila? Te je sploh dohitevala, ko si tolk potovala? :)))
Že kot 16, 17 letnica sem hodila po Evropi brez staršev:). Šla sem izven slovenskih meja…si morš mislt?:))) Pamet je tista, ki me nikoli ne zapusti.[/quote]
Zapustila? Te je sploh dohitevala, ko si tolk potovala? :)))[/quote]
Seveda, po samostanih…iskala sem svoje zatočišče, da me ne bi kdo ukradel:))). Vidiš, da se je splačalo, še do danes me ni:).
Mene je našla, še predno sem jo potrebovala in sedaj noče od mene:). Kaj bi jo ti tut rad mel?:) Sorči, nea gre tko.
Seveda, po samostanih…iskala sem svoje zatočišče, da me ne bi kdo ukradel:))). Vidiš, da se je splačalo, še do danes me ni:).
Mene je našla, še predno sem jo potrebovala in sedaj noče od mene:). Kaj bi jo ti tut rad mel?:) Sorči, nea gre tko.[/quote]
Pa bi bila vsaj tolk prijazna in mi poslala zemljevid kod si hodila, mogoče tudi meni rata….nekoč 🙂
Ljubezen premaguje kilometre kot za stavo. 😀
A tako?! 🙂
Bodimo veseli, da se nam je vrnila. Bilo bi škoda, da se je kje izgubila…. 🙂
A tako?! 🙂
Bodimo veseli, da se nam je vrnila. Bilo bi škoda, da se je kje izgubila…. :)[/quote]
Kaj pa misliš ,da se bo 17-letnica potepala po Evropi, pridobivanje “internacionalnih ljubezenskih izkušenj”. 😀
Ko začneš gledat, te kar noter potegne. Zanimivo mi je v smislu odzivov teh ljudi. Kako bodo reagirali na določene strese, kakšna čustva se v njih odvijajo, kako razmišljajo.
Si si ti to sploh ogledal kakšen del? Ne vem no, jaz res še nisem videla nobene možače, ki bi bila ravna kot otrok pred puberteto (konstitucija).
Drugače ne spremljam reality šovov, sem pa ujela zadnjič tu na Monu že v naslovu, da je ena v bistvu tip al nekaj takega in zvečer sine blekne, tale je pa dec. Valda sem potem morala pogledat in se pozanimat po čem to sklepa, odgovor je bil poglej te roke, pa obraz, tut noge- kolena. Tolk, da vem katera dolgolaska je to in zame se je šov že končal, več me niti pod razno ne zanima, čeprav izvem veliko zaradi ostalih ženščin tu v službi, ki pregledajo vse in potem še razmišljajo o tem. Pssst, tut ene dva moška gledata, tako da…
Forum je zaprt za komentiranje.