BB – povzetek dneva
Alen in Andrej sta vedno bolj simpatična. Pero je kandidat za izpad v naslednjem tednu, Tjaša simpatična punca, Suzana , joj sem mislila da je bila moja mama zatežena, Tina mi postaja vedno bolj všeč, imam občutek da je takšna kot je. Sonja mi še vedno ni.
Me zanima kdo je izbiral te ljudi in na kakšen način, kljub vsemu se mi zdi da so dobro izbrali tole ekipo. Je dobila jasmina kakšen namig BB-ja , da je umirila izpade ?
To je že pretirano skrbno. Ne moreš tako dušit otroka in mu narekovat koga naj izbere. Meni tudi ni bila všeč sinova punca, pa se nisem vtikala v njuno zvezo. Vsi okoli njega smo videli , da ni za njega, on pa je bil slep. Ko sem enkrat mimogrede omenila, da ga punca ne ceni, je bil tako užaljen,da 1 mesec ni govoril z mano. K sreči ga je kasneje pamet srečala in je to sam spoznal. Je pa rabil 3 leta. Zato pravim,da mladih ne smeš držat na štriku,ker se potem prehitro strgajo – tako sem se jaz pri 17-ih.
Suzana je na glas povedala, to kar vsi v sebi mislijo. Ja kaj pa mislite, no, zakaj pa so se vsi prijavili v BB – zaradi denarja seveda! To je čisto normalno.
Hčerki pa je pač dala nekaj nasvetov in opozoril oz. navodil, ker se je ustrašila, da bo zaradi AndrejaP kakšne traparije počela in si delala sramoto. V strogem tonu, sicer, a kaj potem. Če je stvar resna, se tudi ve verjetno s komerkoli zelo resno pogovarjate, s svojimi otroci pa sploh (ne glede na njihovo starost).
Ne vem, no, meni se zdi Suzana čisto normalna mati, ki ji ni vseeno za svojo hči. Čudno bi mi bilo, če ne bi nič odreagirala na AndrejaP, sploh glede na to, kak je.
Pa če si tako želi domov pa naj spoka kot sta Veronika in Aleš. On dela to zato ker si milsi da nam to paše ker je že dvakrat ostal noter in si misli da bo tudi v tretje. Se ne zaveda da če ne bi bilA Nina zdraven njega nominirana bi on letel ven. On si pač predstavlja kako zelo nam je zanimiv na tak način in da bo ostal noter kljub temu da je nominiran.
Če si pa želi odmov pa naj gre saj mu ni noben rekel naj ostane noter če mu ne paše.
>>>>>>>>Avtor: ***katka***
Datum: 11-04-07 08:39
Suzana je na glas povedala, to kar vsi v sebi mislijo. Ja kaj pa mislite, no, zakaj pa so se vsi prijavili v BB – zaradi denarja seveda! To je čisto normalno.
Hčerki pa je pač dala nekaj nasvetov in opozoril oz. navodil, ker se je ustrašila, da bo zaradi AndrejaP kakšne traparije počela in si delala sramoto. V strogem tonu, sicer, a kaj potem. Če je stvar resna, se tudi ve verjetno s komerkoli zelo resno pogovarjate, s svojimi otroci pa sploh (ne glede na njihovo starost).
Ne vem, no, meni se zdi Suzana čisto normalna mati, ki ji ni vseeno za svojo hči. Čudno bi mi bilo, če ne bi nič odreagirala na AndrejaP, sploh glede na to, kak je.
Pod tole Katkino pisanje se kar podpišem. Me zanima, če bi ve drugače reagirale, glede na to, da ste na očeh celi Sloveniji? Moral je govoriti s hčerko, žal pred kamerami. Meni se zdi skrbna in prav je tako.
Jaz pa mislim, da se bo Jasmina priborila do konca. Meni je simpatična po tem kaj opisujete pa to 2x kaj sem gledala 🙂
Kdo pa je tista bolj boemska, ko je roke na kruh polagala – full mi je mimo… … 🙂 taka bjonda s čupo… …
Ma ona2 pa naj sexata – zakaj pa ne – se vsaj dogaja. Striptizeto so dali noter z namenom. 🙂
Izbrali so kart se da mešano druščino 🙂
Kako pa je bilo kaj v drugih BBjih, so se tudi dol dajali?
Suzana je mati v pravem pomenu besede……. Normalno je, da se boji za hčerko, vsaka normalna mama bi hčerki tega tipa Andreja P. odsvetovala.
Poleg tega je prišla v BB z namenom, tako kot vsi in si ne želi izpasti po neumnosti in ne želi delati nepotrebnih scen, ravno tako ne želi, da bi scene delala tudi njena hči, zaveda se, da sta na očeh kritične komisije – nas gledalcev in big brotherja.
Ja, že OK, da je mati Suzana skrbna. Ampak ona je tudi strašno zoprna, zajedljiva in ukazovalna. Pa ne le do Tjaše, pač pa kar do vseh. “Tiho bodi” “Nimaš pojma!” “Briši! (spelji)” in podobne fraze stalno letijo ven iz njenih ust. OK, ji pač hčerin tip ni všeč. Ima vso pravico do svojega mnenja. Ampak kar ona dela ni le njeno mnenje, Tjaši je težila u iber, jo žalila. Halo, a jo tako malo ceni, ji ne zaupa? Ko jo je ko bajagi ful dobro vzgojila. Kar je govorila pred Tjašinim prihodom in zdaj se močno razlikuje. Če bi bil ta odnos res super oh in sploh bi upoštevala tudi Tjašino mnenje in željo, ko se ni želela pogovarjati o tej zadevi. No ja, saj zanimiva bo rekacija, ko bo zavoljo propadle naloge avtomatsko nominirana. Ziher bo takrat spet Pero kriv. :))
LP
simpatična? z vso dobro voljo ki jo premorem ne morem reč da je simpatična. pa ne igra nobene vloge ne dejstvo da je romkinja, ne da je striptizeta, še manj to da se kao dol daje. prav žleht je in najbolj prebrisana od vseh tam noter.
mogoče bo nominirana šele v finalu, ker očitno njeni sostanovalci ne vidijo kaj se gre, ampak bo takrat z gotovostjo odletela, ne glede na to kdo bo njen “nasprotnik”.