BB – povzetek dneva
1/Še enkrat podpiram Suzanino skrb. Sem mnenja, da le ne moreš biti prijateljica najstniški hčeri. Otroci vseeno potrebujejo avtoriteto in nekoga, da jih vodi in usmerja v življenju. Govorim iz lastnih izkušenj. Moja mama je bila moja prijateljica. Mislila je, da je kul tak odnos ampak mene ni pripeljal do uspehov v življenju. Preveč popuščanj in prijateljskega razumevanja v letih, ko sem potrebovala trdo roko…
2/Mislim, da Jasmina ni zaljubljena. Preveč ogovarja in pljuva po Robertu. To v mojih očeh ni ljubezen. In ob tem se mi poraja vprašanje, kako se punca, ki ni zaljubljena, ne more seksualno vzdržati. Med rjuhe je skočila že prvi teden. In spomnimo se Veronike, ki se je že 1. ali 2. večer božala. Potreba? Ne vem. Zase vem, da bi vzdržala tudi 3 mesece v BB brez sexa.
3/Če bi bile mlajše, bi se prijavile na ta šov? Jaz bi se. Zaradi super nagrade in treh brezkrbnih mesecev. Joj, kako bi se sončila in namakala v đakuziju :)) Pa ve?
4/Se vam zdi, da te resničnostne šove spremljamo samo ljudje s srednjo šolo? Poznate koga z višjo izobrazbo, ki je fan BB? Jaz ne 🙁
Sonja je pa hudo naivna, preveč zaupa napačnim ljudem. In Jasmina hudo manipulativna, vse si je ovila okoli prstka… Je pa Sonja edina, ki ni z Suzano potegnila kar se tiče žaljenje Perota. OK, fant je mal “izven standardov”, ampak kot pravi Sonja – zato se ga še ne sme žaliti vsepovprek, tudi njega to lahko prizadane. Pa tudi takšni morjo žvet, da se lahko karakterji ala Suzana počutijo popolnejše. 🙂
Po mojem itak pride še en rezervist. 🙂 Bo še zanimivo.
Če gre Robi sam od sebe ven, Pro plus zgubi licenco za BB (zaradi že prejšnjih izhodov Veronike in Aleša).
LP
Pa ne bo šel Robi sam ven. Je preveč samovšečen.
Sonje je pa tudi meni žal. Da v ljudeh vidi samo dobro. Na BB forumu je nekdo napisal, da je Sonja otrok cvetja.Mal zasanjana,boemska, pozitivna,hoče videti dobro v ljudeh. Je kar zadel s tem stavkom.
Jasmina pa taka dvoličnica – kriza. Sem poslušala zdaj njen pogovor s Sonjo – ni ji všeč Robert, porivala pa bi. Res,da je mlada, ampak jaz tega vseeno ne štekam. Upam,da jo čimprej nominirajo.
1/ Avtoriteta in vsiljevanje svojega mnenja ni eno in isto. Suzana ima pravico do svojega mnenja. Nima pa pravice hčere žaliti, ker je po njenem mnenju izbrala napačno. Ni mi bila všeč tudi njena “igrati vlogo za gledalce” – s tega razberem da se še nazaj drži in zadržuje…
2/ Jasmina po mojem ni zaljubljena, samo ni se še čisto našla, pa se obrača po vetru, ker želi vsem ugajati. Morda pa je notri pogodbeno zato, da dela štalo in podpihuje kjer je to potrebno. 🙂 Čist možno.
3/ 10 let nazaj ziher. Zdaj ne.
4/ poznam vsaj štiri visoko izobražene, ki gledajo šov. Ena magistra ima celo kartico za neomejen dostop. 🙂 In mi gre blazno na jetra posploševanje, da to gledajo le neumni ljudje.
LP
“Avtor: Žogica Nogica
Datum: 11-04-07 09:34
Suzana ima pravico do svojega mnenja. Nima pa pravice hčere žaliti, ker je po njenem mnenju izbrala napačno. Ni mi bila všeč tudi njena “igrati vlogo za gledalce” – s tega razberem da se še nazaj drži in zadržuje…”
Evo, točno to sem tudi jaz včeraj opazila, tole izjavo o tem, da je treba igrati. Torej ona potemtakem ni prava.
Eh, preprečit ne morjo, če se en zaprmej odloči, se odloči. Samo prepričajo jih pa lahko, al pa kako podkupijo, da še zdržijo malo. 🙂
Perota noben ne mara ravno. Samo Sonji ni všeč, kako so ga vsi napadli. Prva v vrsti je pa mati Suzana, žali ga na vse pretege (drugim, njemu ne reče nič).
LP
Potem pa še pri Peru upoštevaj, da pač tak karakter je. :))
LP