Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB – povzetek dneva

BB – povzetek dneva

Ja, še to SEVEDA NOBEDEN NE gleda, VSI pa VSE VEDO, hahaahhaha.

Barovci so vam bili bolj zabanvi zato, ker so bili vsak drugi dan pijani – 🙂 oni pa nimajo alkota – si mislite kakšno bi bilo če bi imeli alkohol!

********************************************* We all know that cats rule the world!

Saj, pri vsakem je treba upoštevat. Ampak, jaz tudi spremljam le tiste pol urice po TV in mi marsikaj uide. No, pa tule.
AndrejP, ja upoštevam pač karakter, itak ni možno, da bi bil moj zet:)))) Upam;)))

Maja, a nimajo alkohola? Samo v SLO BB ali tudi v tujih?

Kaj pa ti gledaš rada Dnevnik na Slo 1?

Ej, res ne vem. Gledala sem 1x, preberem pa članke na to temo in vprašam kej je bilo tukaj gor.
Vem pa, da nimajo alkohola…, ker si morajo prislužit.

kako pa je bilo v druhih BBjih v tujini pa vem še manj… …

Mene zanima, če so v drugih BBjih tudi sexali?

********************************************* We all know that cats rule the world!

Pač romkinja je in je potrebna vsak dan na kvadrat.Samo poglejmo koliko veliko otrok imajo romske družine.

Vem, da so na veliko seksali v Švedskem BB. Za ostale ne vem, nisem nobenega spremljala. Alkohola res nimajo. Sicer pa – če bi bili zabavni samo z litri alkohola v krvi, je bolje, da so nezabavni. 🙂 Moje mnenje.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Ja, v Nemčiji so. Gina in Norman-dobila po mailu, a sem zbrisala.

Prava štala bi bila.Še bolj noro bi bilo-za gledalce.BB stanovalci pa bi izpadli kot dvorni norčki.

Ja včeraj je bilo pa pri dnevni svetlobi;)) sex namreč

Pod kovtrom.Le kdo bo pral rjuho in kovter,če je sploh kaj higiene tam:-)

Ja, kaj pa kontracepcija? Ni nikoli videti da bi kaj jemala, da bi on kaj natika, da bi imela pa vložek pa tud ne vem no…..Mah kuker čjo

No, tukaj je doma moj favorit:

Ti kar v akcijo, ko bo BB končan!

Spet se bosta dol dala.

Aja – zdaj ravnokar?

Ja,on jo oralno zadovoljuje.

Ma kak vidiš, kak jo, če pa sta čez in čez pokrita? :))

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

………………seksata………………hitro gledat……….)))))))))))))))

Poslušam in ona vzdihuje ko zmešana in govori to mi deli,še mal,še mal…

haha

Zdaj jo je pa še naskočil.Matr,sta potrebna.

Sori, ampak ta tip mi je pa res ogaben. 🙁 Ona po mojem pa itak hlini. 🙂

LP

Tudi meni. Izkorišča priliko, da se bo fajn izpraznil.Ko bo šel ven, tko tega ne bo več.

New Report

Close