BB-preskočite-a je mamica Nina kritizirala svojega moža?
Včeraj nisem gledala BB, ampak sem poslušala iz kuhinje.
Se mi je zdelo, da je fajn šinfala čez svojega moža? Sem to prav razumela, ali se mi je samo zdelo…ker do sedaj je govorila, kak se fajn imajo, pa da se samo objemajo,lupčakjo….včeraj pa je rekla, da ji je slabo, če se je dotakne?
LP
P.s.: pa ne se jezit, ker je spet tema o BB
Aha, pa še nekaj…da se ne bo spet nova tema odprla….nominirana pa sta glih ta prava….no jaz bi dala še Veroniko notri, ker je tečna baburina, ki samo obira in obira in …..
No, jaz pa nisem razumela, kot, da je govorila prav o sebi, ampak na splošno. Res je omenila, da med njo in možem ni bilo neke hude ljubezni, vse skupaj je menda preraslo bolj iz prijateljstva. Zanosila je nepričakovano, se na hitro odločila za poroko in to je to – kar je govorila o sebi. Potem pa je govorila še, da LAHKO pride v odnosu do naveličanosti,… Jaz sem to razumela bolj kot splošno možnost, lahko pa tudi, da je govorila iz osebne izkušnje, ne vem.
LP
Kolk ste zmešani, ni rekla, da se ji gabi mož. Rekla, je da je šlo pri njej vse zelo hitro, da je hitro zanosila, potem rodila, se poročila. In da za take odločitve človek rabi eno leto na premislek ne pa en mesec. Da potem ko rodiš in imaš otroka in veliko obveznosti, da delaš vse skupaj kot nek robotek in ne razmišljaš več o tem kaj bi rad in kako bi rad živel. In da potem prideš od vsega tega na stopnjo, ko se ti še partner gabi in rabiš kar velik cajta in preklop v glavi, da prideš čez vse to. Da pa prideš čez vse to, pa potrebuješ prijateljstvo od svojega partnerja.
Men je povedla čist pametno, ne rečem, da je prav, da je pustila sinkota doma – jaz ga ne bi – imam pa še najbolj poštiman v glavi. Če samo poslušaš kakšne govori Veronika – in kako: za moje pojme je neuravnovešena in ima psiho pogled.
LP
Urška
Ja, tako je povedala.
V bistvu je čisto res in kapo dol, ker je toliko iskrena, da je ni bilo sram javno priznati nečesa, kar vsi še predobro poznamo, ampak se delamo na ven fine in ne bomo za živo glavo priznali, da je kdaj prišel kakšen šibak trenutek tudi v naši partnerski zvezi…
Ampak zdaj bo cela kopica kokodajsk obračala njene besede… Vsak si nekaj po svoje prikroji, doda par besed in na koncu iz muhe nastane slon :(((
Vidiš, sploh ni tega rekla, rekla je, da potem ko se ti življenje spremeni, ko imaš obveznosti do otroka in moža, da delaš kot robot in delaš to kar pričakuje okolica od tebe. In ko se tega zaveš, se ti bruha življenje in se ti bruha nazadnje tudi partner. Jaz jo razumem… Ko imaš enkrat v življenju težave in si na tleh in če partner ni tvoj prijatelj si kmal za v polje, al se pa loči od tebe. Če je partner tudi prijatelj bo razumel, da ti ni do seksa, bo razumel da imaš skrbi in da si utrujen. In samo tako lahko gradiš življenje naprej.
Verjetno je tudi sama zato šla v to in jo partner podpira pri tej njeni odločitvi. Minil so cajti, ko so ženske morale biti samo doma in prati decu gate in skrbeti za otroke. Možje so danes enakopravni v zakonu in tako je v čedalje več družin.
Ne rečem pa da je naredila prav, da je pustila tako majhnega sina doma… Jaz tega ne bi naredila.
Lp
Urška
Ma dajte no lepo vas prosim. Če že poslušate in prenašate naprej, potem vsaj dobro poslušajte! Niti slučajno ni govorila, da se ji mož gabi in niti slučajno ni šla v hišo zato, da bi se mu izognila. Mislim, eni pa znate potegniti nekaj čisto tretjega. Pa zavedati se morate tudi, da je tisto, kar vidite po TV zmontirano in da ni vedno tako kot izpade. To, da se vtikate v to, da je šla v BB in pustila otroka samega, pa je tudi že precej smešno.
Jaz menim, da je ta njen nastop v bb beg pred realnostjo – morda ni dovolj
zrela za otroka in zakon, pa je pobegnila v namišljen svet, pobegnila pred
težavami in reševanjem le teh. Ali jih prestavila za nekaj tednov.
Da priznaš težave na tv ni nobeno herojsko dejanje, da jih rešuješ z možem pa je herojsko.
Je pa res da je to edino kar sem gledala od nje, tako da lahko napačno sklepam na osnovi teh nekaj stavkov.
Lahko pa da jo mož podpira, kot pravijo nekatere.
Rdeča češnja, ti si pa res našpičena proti Nini. Kako lahko kar tako pišeš kaj si ona misli in kaj ne. Jo mogoče poznaš? Spremljaš BB 24 ur na dan? Od kje ti toliko arogance, da kar tako obsojaš in analiziraš človeka, ki ga ne poznaš oz. ga vidiš tistih nekaj minut na TV. Kar smešno je, kako filozofiraš okoli njene prijave na BB.