BB-preskočite-a je mamica Nina kritizirala svojega moža?
Kolk sem al spremljala je Nina ok. Ima kar fajn poštimano u glavi.
Pa tudi, če je rekla, da imajo vse poštimano, še ne pomeni, da kdaj ne naletijo na težave. Ja ker pa ne?
Midva sma bla skupaj 5 let preden sem zanosila, pa sma pol mela velik zadev za razrešit. Ker zraven otroka še ti življenje ponagaja in takrat je res hudo.
NINA JE POVEDALA DOBESEDNO TAKOLE.
Citiram:
V bistvu sem se spomnla na prva leta svojega zakona. Psihično breme je. Ne delaš več stvari iz gušta pa zato ker jih hočeš pa zato ker imaš človeka rad ampak ker čutiš odgovornost da moraš, da okolica pričakuje in to, in pol nardiš en niz enih stvari k se ti upira in se ti začne upirat partner do obisti in se ti kozla ko pomisliš na dotik, krkol. Veš kolk je treba pol uno, klik, da prideš spet nazaj………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
In je to v bistvu iz prijateljstva prerastl, ne, in ni bla una zatreskanost, tega, ničesar ni blo v bistvu na bazi prijateljstva se to pol gradil pa rastl, ne.
Na kar sem tut ful hitr zanosila neplanirano, ne in pol so se stvari s svetlobno hitrostjo začele dogajat, ne.
A veš in zdej recimo če razmišljam, takrat pol rataš kot en tak robotek, delaš kr ene stvari ko se ti zdi da so prave. Cajt mineva ful hitr, nimaš dost časa da razmislš, kaj, to so ogromni koraki, to bi rabu eno leto da razmislš ne en mesec al se poročit al ne, a veš.
In dejansko so se stvari ful prehitr odvijale ne, in pol pride do tega, ne.
….konec citata
Potrudila sem se za vas da ne boste vsaka posebej ugibale kaj je rekla in kaj ni rekla ter upam da sem potešila vašo radovednost….
Veronika je prostovoljno zapustila BB. To lahko stori vsak izmed tekmovalcev, denarne kazni tukaj ni in tako ni primerljivo z BARom – je le razlika – BARovci so imeli stik z zunanjim svetom preko bloga in preko obiskovalcev, imeli so tudi naloge na terenu. V BB so pa ubistvu zaprti v eni napol odprti konzervi.
Aleš ni rekel, da bo šel on tudi prostovoljno ven, rekel pa je, da jo bo držeč za roke pospremil do vrat.
Meja, od kje tebi, da Veronika laže? Jo poznaš osebno?
No, jaz sem vesela, da je šla ven, ker se notri očitno ni počutila OK. Vem pa, da jih je nekaj srečnih, ker so spet dobili nazaj svojo prijateljico. 🙂
LP
Kakor sem ga jaz razumela je on to govoril bolj v oporo Veroniki, ni pa imel resnega namena iti ven. Ne vem, res je, da nisem gledala, le poslušala.
LP
Ej, ne vem, kaj jim piše v pogodbi. Ampak očitno greš lahko iz BB kdaj hočeš. Če bi bila za odhod predvidena kazen, dvomim, da bi kdo odšel po svoji volji.
Jaz ne gledam na to, kot na zmišljevanje. Saj ne moreš vedeti vnaprej, kako se boš tam počutil. Kdo bi hotel gledati 3 mesece depresivne in jokajoče ljudi? Nalog ne bi opravljali, ker bi jim za vse dol viselo, … v spovednico ne bi hodili, ne bi nominirali, … BB je za ljudi, ki hočejo priti do konca :))