Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB-preskočite-a je mamica Nina kritizirala svojega moža?

BB-preskočite-a je mamica Nina kritizirala svojega moža?

Tudi jaz sem razumela, da je pripravljen iti ven, ne pa jo samo pospremiti. In sedaj je povedal, da zapušča BB. Torej Aleš definitivno gre.

Ja, sem videla. Sem ga očitno čist narobe razumela. 🙂

Samo ne vem kaj bo zdaj, če bojo sami padali en za drugim… Bojo čist podrl sistem, hehe.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Kot sem že napisala na eni temi malo višje: najbolje, da kar “zaprejo” in podrejo tole BB kontejnerijo – slabo kaže vse skupaj…

Ni panike. Saj imajo rezerve 🙂

A bojo pol vsak teden menjal stanovalce?? Se mi zdi, da to ni poanta BB-ja 😉 Da se grejo “tedenske pakete” :))))))))))))

hehehe jaz nimam nič proti. Če predolgo iste frise gledam, se jih tako naveličam :))))

Koncept BB-ja ni v tem, da se tekmovalci vsak teden menjajo.

Pa dobr,dejmo ljudem dihat!Vsak ima svojo življensko izkušnjo,probleme,zrelost,nezrelost, veselje,fetiše,porka flik(vse živo)………………Jebi ga nismo vsi prfekt ,tko kot tisti posamezniki ,ki tako radi pluvajo po ljudeh,doma pa bog ve kaj se dogaja.

Ni, ne. Ampak nekaj jih bo zagotovo vztrajalo do konca 🙂

Kdo pa je Jagoda?

Jasmina (una, ki pleše striptiz).

New Report

Close