Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB -SEKS -DA NE BOSTE ZAMUDILE

BB -SEKS -DA NE BOSTE ZAMUDILE

JA SEKSALA STA

HITRO POGLEJTE,DA NE BOSTE KAJ ZAMUDILI

ja pa sej že beremo

kuuuul 🙂

kdo že?

Jaz bi kak link do posnetka, če ima kdo. Hvala.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Zakaj pa? ha ha
🙂

Se nič ne vidi, tako da nima smisla iskati.
Samo kouter se malo premika sem in tja.
primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

kaj primož, a si ti tut notr padu?:)

Dej hitro link da vidimo ta kouter 😉

Pa ja, še malo domišljije, pa bo. 🙂

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Hehe.

Ne sedaj sem postal moderator teh tem 🙂 da ne bo preveč prepirov.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Zelo originalen izgovor 🙂

meni se pa bolj zdi, da smo prvi v zgodovini bb-ja vidli moško posilstvo… no branu se lih ni …

je morda reku ne (kdo ve?), kr ne je bil vedno ne…

Ta je pa dobra! Ja, tud men se je zdel nekam trd :-)))))))

Edin kar je v tem videu pretresljivga je una muska k jo prbijejo na konc.

S tole Jasmino pa ni vse v redu.

črnogorski seks – mora ženska čisto vse naredit

Pa čist nič se nista šla prej umit???!!!

Ne prej, ne potem.

A to je blo to????
Me je firbc premagal, pa sem pogledala, ampak s tem se pa tale Robi ni glih proslavil.:) A se ni hvalil kakšen osvajalec, da je. Zaspano, zaspano:))

a se je sploh kdaj premaknu?
mislm, če je pa tole bilo podobno seksu, sem pa jest filana paprika.

tale Strojanova je prava radodajka, me spominja na našo mačko, ki je ravno v času parjenja in se pred vsakim mačkonom valja po tleh in zvija. No pa še vseeno je mačka veliko bolj simpatična in vsaj štekam jo:).

Za posrat!!! :)) Kaj ti veš – mrbit pa primorci drgač seksajo k gorenjci. :)))

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

New Report

Close