BB-SONJA
Jaz bi raje videla, da gre ven Sonja, dajmo Suzani še eno možnost, mogoče bo sedaj drugačna, ker je šel ven Robert in ker je njena Tjaša spet “samska”.
Meni se zdi Suzana kar v redu, je pač skrbna mama, samohranilka, kar ni lahko, privoščila bi ji denar, da bi si končno lahko uredili s hčerko lepo življenje. Mislim, da je to njena zadnja možnost, saj leta bežijo.
Bolj me moti Tina, za katero sem navijala na začetku, vendar sem kasneje ugotovila, da ni prav inteligentna, veliko stvari ne razume, ne kapira kaj veliko. Preveč govori.
Sonja se mi zdi tiha voda, nikoli ne veš kaj misli.
Jasmina je histerični otrok.
Tjaša mi je v redu.
Stane, Andrej in Alen se držijo bolj v ozadju.
Pero mi ni všeč.
Miha je pa Miha.
Zmotilo nas je to, da je rekla, da se mora (obe) drugače obnašati, da se mora obnašati tako, da bo ljudem všeč, da mora ugajati. Torej se pretvarjati.
Rekla je nekaj v smislu, da ja, to lahko počneš doma, tu pa moraš pazit, kaj bodo ljudje rekli. Suzana je to povedala še v italijanščini, da gledalci ne bi razumeli. Zaradi tega je bila avtomatsko nominirana in pa še zaradi neuspele naloge.
Suzana ima prav, zaveda se, da je pod stalnim nadzorom kamer, ne želi da bi se gledalcem zamerili, želi, da se Tjaša lepo obnaša, želi ostati v BB-ju čim dalj, najbolj normalno pa se mi zdi, da je omenila denar, saj konec koncev – ali niso vsi zaradi denarja tam?? Suzana je to povedala glasno in ne vem zakaj jo sedaj vsi obsojate?
Ja, zdaj pa jaz tudi že ne vem več, če prav razumem razloge in s tem v zvezi tudi obnašanje in ravnanje posameznikov v resničnostnih šovih. Jaz sem mislila, da se ljudje prijavijo, ker hočejo zmagat in dobit denar. In da, če hočejo zmagat, se morajo obnašat tako, da bodo všeč gledalcem. In zdaj ljudi moti, ker je Suzana to na glas povedala ali kaj? Ali se je zgodilo še kaj drugega? Še enkrat naj povem, da gledam samo ob sobotah in me res zanima.
Njena rekacija ni bila nič posebnega, ker je že od popoldneva vedela, da bo nominirana, ker naloga Tjaše in Pera pač ni uspela. Je bila pa presenečena, ko so obrazložili da tudi zaradi govorjenja v tujem jeziku z namenom, da je BB in gledalci ne bi razumeli.
Sicer je pa Suzana mama, da je samohranilka nima nobene veze. Ampak zavoljo dejstva, da je mama se ima v hiši zelo očitno za večvredno (večkrat poudarja, da drugi ne vedo kako ji je, ker nimajo otrok,…), večvrednosti kompleks ima očitno tudi na račun kuhinje in kuhanja in si je tako že kar podredila nekaj drugih tekmovalcev. Sonje in Pera ji pa ni uspelo in so na bojni nogi, zdaj sta ona dva izobčenca, kao čist čudna tipa, ki ne razumeta najbolje življenja. No, meni je pa všeč, da nista papka kot večina drugih in dejansko povesta kaj si mislita. Sta si pa s tem razumljivo nakopala ves gnev. 🙂 Ampak bosta preživela, Sonjo je sicer strlo, ma se bo punca skulirala.
Tina je pa, očitno od sobotne oddaje dobila krila, kot da mislil, da je nedotakljiva. Resnično bi bilo mnogo bolje, če bi bila bolj tiho. 🙂 To bi bilo še najbolj pametno.
LP
Aja, velik minus pa za Pro plus – na njihovi strani je že razvidno, da je nominiranih 5 tekmovalcev, v oddaji včeraj še niso vključili Tjaše in Pera. OK, očitno je bila zadeva posneta pred famozno obelodanitvijo, da je šlo samo za nalogo, ampak bi se morala ekipa toliko potruditi in zadevo popraviti. Niso se pokazali ravno kot verodostojni…
LP
Mene ne moti, da je priznla, da ji gre za denar. Komu pa ne gre. Moti me pa njena superiornost in pametovanje. Kuhinjo si je prilastila. Všeč mi je bila Sonja, ki je rekla, da bi rada videla kako kuhajo drugi. Vsak zna nekaj svojega. Zakaj pa ne. Mislim, da bi bila taka kosilca čist luštna. Je pa res, da bi Suzaa veliko s tem zgubila. Dejansko izsiljuje s tem svojim kuhanjem. Sonja in Pero sta na tapeti ker nimata črednega nagona.