Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB-SONJA

BB-SONJA

Slišala je zvok motorja!!!!??? In se je metala po tleh in govorila: moj motor, moj motor, joj, uaaaau.

Ampak tole je pa žalostno. Bi lahko uvedli še eno zapoved.

Ne samo Polje,tudi v Ormožu imajo prostor.

Vsi v BB poznajo pravila, vedo kaj je dovoljeno in kaj ne. Vedo, da so pod 24 urnim nadzorom in ker smo gledalci tisti, ki določamo kdo bo zapustil BB, imamo najbrž pravico, da razumemo, kar se med seboj pogovarjajo, ane?
Da so vsi tam zaradi denarja je pa vsem jasno (a je mogoče še kakšen drug razlog kot denar?)
Kako ste hinavski in dvolični. Ko je Robert vsem jasno in glasno v obraz povedal kar je želel, ste se vsi zgražali nad njim. Samo zato, ker je bil iskren.
Ko pa Suzana hinavi v drugem jeziku, je pa vse lepo in prav …
Večini pa na srečo ne, ker ne maramo hinavcev.

ŽN, tudi po branju te teme, mi številke na rjuhi, ki jih je napisala Sonja, niso nič bolj jasne. Mi pomagaš?
T.

Evo, tule si preberi.

Hrana, hran in še enkrat hrana……)))))))))))))))))))

lp

Prej jih je bilo 9 proti enemu ( Robi), zdaj 8 proti dvema ( Sonja in Pero)

Suzano so zmanipulirali. Meni je bila na začetku bolj tako, potem mi je postala pa kar všeč.
Še eno priliko ZA SUZANO!!!

No, tudi jaz PODPIRAM SUZANO.
Rekla je pa Tjaši, naj ne riga v javnosti, doma pa lahko. A ni bilo tako?

Se strinjam, da ima Jagoda prav bolne izpade, jaz bi poslala domov njo, ne pa Suzane.

Njej je pač dolgčas, če ne špočne nič (Suzana) in si je pač prilastila kuhinjo. Se niso nič pritoževali, da imajo vsak dan servirano. Razvajeni muloti, hahaha, no to so Suzine besede.

ok, zdaj malo bolj jasno … Suzano pa bi počila na stol, jo zvezala in je ne pustla do štedilnika. Pa kdo je njo naredil za šefico?

Suzana je prebrisana punca. Vedela je, da so vsi mladci, pa da verjetno ne znajo dosti naredit in da jih bo s kuhanjem privezala nase oz. da je ne bodo nominirali. Nekako je zavzela lik mame in mame so pač nedotakljive in se jih ne sme nominirat.

Najprej si je kuhinjo prislatila in nobnem pustila, da si kaj nardi.. potem pa je v eni oddaji jamrala, kako mora vse sama.

********************************************* We all know that cats rule the world!

itak, tipična slovenska poza – mati cankarjanska 🙂

Jagoda pogreša Robija. :))

Sicer pa Suzana – majku mila, tako oblastne osebe že dolgo nisem videla. Upam, da jo izglasujete za ven. 🙂 Bo potem bolj zanimivo.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Jaz itak ne glasujem, pa tisto, kar vidim po TV ni čisto realna slika.
Ampak, zakaj bo bolj zanimivo brez Suze?

Ne vem, če bo bolj zanimivo, bo pa prav gotovo nekdo drug nasledil njo in prevzel vodilno funkcijo. Mislim, da so jih dobro izbrali in da bomo nad marsikom še presenečeni.

Ja to je res.

Zanimivo izbrana skupina… res 🙂

No bomo videli (ali brali tukaj) kaj vse se dogaja.

Kako veš, da jagoda Robija pogreša?

********************************************* We all know that cats rule the world!

Lahko se zgodi, da bo kakšen fant začel kuhat. Saj veste, najboljši kuharji so – moški.

Ja pa frizeri tudi 🙂

Se strinjam!!!!!

Zato bo zanimivo, ker bo še kakšen drug tekmovalec prišel bolj do izraza. Predvsem v kuhinji, pa tudi drugje. Pa ker se mi Sonjin predlog zdi zanimiv – da bi vsak kdaj kuhal in bi tako ostali spoznavali okuse tudi ostalih tekmovalcev.

Jagoda je zunaj Tjaši zaupala, da ful pogreša Robija, da jo trga znotraj, da si ni mislila, da se bo tako počutila. Pa upa, da, ko bo izpadla, da jo bo počakal zunaj pred hišo. Očitno se je punca res zaljubila.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

A še vedno čaka , da dobi M.

New Report

Close