Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB-SONJA

BB-SONJA

Hahah jaja saj sem rekla, da se je, saj sem rekla, lalalala 🙂

Saj se je videlo kako ga gleda.

Pa on se je tudi malo vanjo… pa si noče priznat… Hahaha lalala sem rekla sem rekla 🙂 🙂

Bomo videli kaj booo 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

A zdej si pa važna al kaj? :)) :)) :))

Darija, UPAM zavoljo vseh, da jo dobi. Samo se Jasmina iz tega žal verjetno ne bo nič naučila. 🙁

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Jaz tudi.

Ja saj jaz tudi.

hehe malo se šalim 🙂

Ma takšne male živahne punčke.
Ma kaj saj jim gre lepo – včasih pogrešam to resnost.
Itak sems e prehitro zresnila 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Veš Maja, tudi jaz sem zelo resna in spoštovana gospa. Ampak si privoščim tudi, da sem otročja, pa smotana, pa da ne zatrem otroka v sebi.

Cela okolica (imam same hudo resne in zelo izobražene osebke okoli sebe) se zgraža nad mano, ker gledam BB. In kaj. Včeraj smo šli na sprehod z mojo prijateljico in ko sem ji povedala, da spremljam BB, ni verjela. Je bila prepričana, da se šalim, potem je bila prepričana, da delam raziskavo, pa da pišem članek, pa še je imela variante. Čisto sem jo razočarala :)))

Hja ne…

Ma ljudje so smešni.

meni je tako malo žal, da sem pri svjih še malo pa 24, tako kot sem.

Saj materialno in finančno mi ne manjka nič, ampak se mi zdi, ko da sem stara 50… 🙂

Ko se pa spomnim kako sem bila v srednji šoli, prava rokerica, ki sem skakala okoli cele noči – sedaj pa to…

Mah bo že.

Zakaj se počutiš kot petdesetletnica?

Ne daj se, Maja.

Mah grem v službo, sem tam 8-10 ur.

Saj služba je fajn.
Samo sem še morala stil zaradi nje spremeni in se nikakor ne počutim fajn v tem kaj moram nosit. (BOlj ali manj elegantno).

Pridem domov, greva jest na kako šetnjo ali pa še to ne, ker se njemu ne da.

V nobeno kopališče – ker so baje nagravžna. Nevem no men se Habakuk ne zdi nagravžen.

Ne v nočne lokale, ker je preglasno in škodljivo za sluh.

ne kam v park malo na jaso posedat.

Pohorje je bedno..

ma tako dalje.

🙂

Saj veš potem pa vsega po malem ni, pa ti tako samo služba ostane 🙂

Ok tu pa tam gledališče ali kino 🙂

Ok. Rutina res ubija. Vendar si pa sama naredi lepše in zanimivejše. Pojdi s prijateljico, on pa s prijatelji in bosta oba srečna. Ne pusti se, da te pohodi. Ko te berem, se mi zdi, da si tak sončen človek. :)))

Hja sem bila ja 🙂 Nevem kaj je od tega ostalo?!

Ma saj imam svoje orhidejice za katere skrbim – to vzame kar časa 🙂

Fajn je, da je služba kar razgibana 🙂

Ja saj bo – nekako bo že, morda pa bi morala sama bit, pa bi bilo bolje ne… …

Lepo, da imaš veselje z orhidejami, pa da imaš krasno službo je v teh časih že ogromno. Partner pa… Če že zdaj nisi srečna z njim, ga zamenjaj. Saj si še rosno mlada. Nič ni zamujenega. Pozdravček.

Lep dan

Jaz tudi, sem glih glasovala…. LP!

Jgoda je napisala na mizo v sobi Robi, pogrešam te !!! 🙂

V Polju ni prostora za Jasmino.

New Report

Close