Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB striptiz video

BB striptiz video

Za vse tiste, ki vas to kao ne zanima, pa vseeno rade pogledate :)))

Mene zanima, ampak nimam A Kanala, plačevati pa nočem, zato hvala. Sem se narežala. Kdo je pa ta peder z očali? Saj, dolg jezik, potem pa prpa. :))) Tipično.

mamica bo res ponosna nanjo, ni kaj

hahaha ta prpa je Alen. Čeprav ne vem kaj tako skriva, saj se gol tušira 🙂

Njena mama verjetno ve,s čim se punca ukvarja,saj je sama povedala,da je striptiz njeno živkjenj.Mi je pa všeč,ker je samozavestna in se vidi,da uživa pri plese/slačenju.

Meni je puca sicer zlo simpatična. Samo na tv mi pa to ne spada.
Že leta gledam na Italiji to oddajo in marsikaj počnejo ampak goli pa niso nikoli. To je vseeno televizijska oddaja in nič drugega in udeleženci bi se tega morali zavedat.
Če bi bila oddaja za vroče urice bi bila pa to zelo prijetna popestritev.

No ja stvar okusa.

No, tole glede golote verjetno ne bo res, če si kamere tudi v kopalnici in pod tušem.

Ma v tujih oddajah se tuširajo v kopalkah. Kjer je wc pa ni kamer.

::::))))))))))))))))))))))))))))))

No, ja, a ste presenečeni?

Se ja že cel teden slači………

Gremo stavit katera bo prva padla?????

lp

Nobena.
Se mi zdi da so vsi brez jajc.

TOO MUCH!!!!

No ja …ni mi preveč okusno tole….pač moje mnenje…

Ne naskočimo vsako.Aha.

No, ja. Nekam amatersko in ne glih apetitlih. Postavco ima pa super.

Bravo za krasno postavo :))) Sam nastop pa se mi je zdel brez domišljije. Sem že videla tudi veliko bolj “rajcig” in pristen ženski striptiz. In ga tudi odplesala 😉

Da je Alen pod tušem popolnoma gol je še kako res. Saj ga vidim 🙂 Aleš je pa vedno v kopalkah.

meni pa deluje še tako zelo otroško to njeno telo, drobcena je in zelo mlada…

Sm pogledala…..punci čestitam za samozavest in pogum.Postavca je lepa, res pa je to ,da ni bila točka sama po sebi nič posebnega-brez prave energije.

lp,Corazon

Saj, če bi bila bolj energična, bi pa res mogoče kaj videli …. Sicer pa smo to že itak videli. In delali. Mmmmm, jaz pa bi zdaj malo seksa.

Evo, spet sem luštična. :))))

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Ma qrc pa tak striptiz, k še tangic ni dol dala.

očitno nisi gledal ali pa ne vidiš dobro

megaboy, kateri video si pa ti gledal? V zgornjem linku se popolnoma sleče.

Drugače pa moj komentar – super postava, dober ritem, fletna punca… vsaka čast, da ima toliko samozavesti, da izpelje to pred kamerami.
Sicer pa mi ni jasno česa bi se imela striptizeta sramovati? To je umetnost plesa.

Always look on the bright side of life!!!

Uff, pa res. Usodna napaka.
Se mi ni dalo gledat vse gledat pa sm mal preskočil in šel kar na konec, takrat jih je pa že dala nazaj 🙁

Dobra postavca, pa pogumna, da tole v javnosti počne, mislim na TV… Aja, a ma kaj s tistim Robijem,ker je kar naprej po njem plezala?

New Report

Close