Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BDSM

BDSM

Packe in packi, ste kliknili a? 😜

Ajajaj…🤭

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimen15748292, 25.05.2025 ob 12:15

Packe in packi, ste kliknili a? 😜

Ajajaj…🤭

Zakaj pa packi? A ti grejo perverzne ideje po glavi? Nimaš sparing partnerja?
Lahko si ga zvežeš na vozel, na jajca daš ščipalke za perilo, se priklopiš na akumulator in boš potešen.

Kliknla sm, sveže stuširana. Nič packasta.

Že od odzadi je kink, da jo ljubeče klofneš po riti je kink, oralni seks je kink, vse kar ni na brzino vanilla misionarc, v bistvu smo vsi kinky, no, skoraj vsi, naše mame niso :), samo stvar intenzitete, in boljši ne samo seks, ampak cel odnos, ker terja toliko višjo raven povezanosti, zaupanja in komunikacije.

8409, 25.05.2025 ob 13:06

Že od odzadi je kink, da jo ljubeče klofneš po riti je kink, oralni seks je kink, vse kar ni na brzino vanilla misionarc, v bistvu smo vsi kinky, no, skoraj vsi, naše mame niso :), samo stvar intenzitete, in boljši ne samo seks, ampak cel odnos, ker terja toliko višjo raven povezanosti, zaupanja in komunikacije.

Kink.. kink pomeni nekak neobičajna praksa. Oralc,od zadi nežn klof in vse to -ni popolnoma nič neobičajno. To je vse del tega kr opisuješ potem v zadnjem delu. Dobra povezanost, zaupanje, hedonizm, ljubezn..

Popravek…

Vse kar ni na brzino vanilla misionarc obvezno v temi pod debelo deko.🤣

Zame to pomeni zaupanje med dvema. Kr precej no. Pa ni klofanja, je samo nadzor psihološki in telesni. Da on mene bere. To me ful privlači.  Ve mislite, da je to nekaj slabega, v resnici vas lahko bere samo nekdo, ki se zanima za vas.  Ki vam vidi v dušo.  Zame je vdsm najvišja oblika spoštovanja. No to seveda samo eden počne z mano. Ve pa si to lahko samo želite,  obsojate pa zato, ker niste probale. Psihološki bdsm bi jaz temu rekla – temu karbon počne meni. Bere me, moje odzive nanj, mojo dušo in moje telo. Ko enkrat vidite kako globoko vas nekdo pozna, nočete nikoli manj od tega – nihče drug ni več dovolj dober.

Tttt184, 25.05.2025 ob 17:15

Zame to pomeni zaupanje med dvema. Kr precej no. Pa ni klofanja, je samo nadzor psihološki in telesni. Da on mene bere. To me ful privlači.  Ve mislite, da je to nekaj slabega, v resnici vas lahko bere samo nekdo, ki se zanima za vas.  Ki vam vidi v dušo.  Zame je vdsm najvišja oblika spoštovanja. No to seveda samo eden počne z mano. Ve pa si to lahko samo želite,  obsojate pa zato, ker niste probale. Psihološki bdsm bi jaz temu rekla – temu karbon počne meni. Bere me, moje odzive nanj, mojo dušo in moje telo. Ko enkrat vidite kako globoko vas nekdo pozna, nočete nikoli manj od tega – nihče drug ni več dovolj dober.

“Zame je bdsm najvišja oblika spoštovanja.”

Definitivno, ampak dokler od zunaj gledaš, je to težko razumet, v svoji biti je to res 100% psihološko.

🙂

Ma najvišja oblika spoštovanja.. kaj pa vem, neko sprejemanje je že.. spoštovanje pa nvem no.. a nismo vse malo pobekslali tule..

V resnici te samo tvoj tip izkorišča za svoje bolane fetiše.

Sploh ni tako. To je čisto nekaj drugega. Tukaj ne gre za nasilje, niti za vezanje ali telesno bolečino.  Pri nama gre za njegovo dominanco.  Da me pripelje do skoraj do roba ( in tudi sebe) nato se ustavi in nato zopet in zopet dokler ni konec dejansko presenečenje in ne veste kako je močan orga… No niti enkrat me ni zavezal, niti oči,  niti telesa, ima pa on nadzor in jaz ne. On počne stvari, jaz se odzivam. Ni vedno tako, ampak on ve kdaj sem na robu on ve kako narediti, da je točno tisto, kar želim. Kaj je v ozadju tega ne vem, ampak v tem ne vidim nič bolanega.  Je igra. Ne moreš se it tega vsak dan. V življenju sem precej odločna, zato mi paše   če kdo prevzame moč nad mano. To je prepuščenost,  brisanje lastnih mej, lastnih zadržkov.  Izguba sramu, sprejemanje sebe. Vse to mi da on. Ja ne bo to moj življenjski partner  vendar je to možno,  če sta si dva zelo všeč.  Je več kot odnos. Globina je.

Bila Sam Dosadna Milanu

siiii, 25.05.2025 ob 19:49

Bila Sam Dosadna Milanu

Kar norčuj se.

Lahko ti je žal in ne veš, kaj zamujaš…

“Bere me, moje odzive nanj, mojo dušo in moje telo. Ko enkrat vidite kako globoko vas nekdo pozna, nočete nikoli manj od tega – nihče drug ni več dovolj dober.”

Škoda, da noben/a konstruktivno ne reagira na post Ttttt184, za nekoga, ki razmišlja o odnosih in ga začenja zanimati BDSM, je dragocen uvid z ženske perspektive, in za tipe ena možna pot, kako da te zihr nikol ne prevara in da v dolgi vezi ohranita intimno iskro.

Eni/ene se zgražajo, ker so nam 50 odtenkov sive ipd. čist narobno percepcijo BDSM vcepil, tist gledaš res misliš, da to tip žensko za neke svoje bolane fetiše izkorišča, v resnici gre pa primarno za njene “fetiše”, za njen užitek, in v nasprotju s filmom ne rabi biti elementa bolečine zraven, gre za psihološki transfer moči, pri čemer je vse 100% skomunicirano in konsenzualno, ampak da do take komunikacije sploh pride, je potrebna izjemno visoka stopnja zaupanja in povezanosti, zato lahko Tttt184 reče, da je to zanjo najvišja oblika spoštovanja.

New Report

Close