Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu BDSM Party

BDSM Party

Pozna morda kdo na tem forumu kakšne bdsm partye v Sloveniji? S punco (ona dominantna) želiva obiskati kakšen tak party. Je morda kdo od vas redni obiskovalec le teh? kakšne so izkušnje? kako tam izgleda? Res bi naju zanimale vaše izkušnje.

Odgovor na objavo uporabnika
MladPar, 21.06.2022 ob 13:04

Pozna morda kdo na tem forumu kakšne bdsm partye v Sloveniji? S punco (ona dominantna) želiva obiskati kakšen tak party. Je morda kdo od vas redni obiskovalec le teh? kakšne so izkušnje? kako tam izgleda? Res bi naju zanimale vaše izkušnje.

Če kej najdeta povejta… Sva ravno takšen par.

Prijavita se na Fetlife.com .

Tam so bolj resni poznavalci bdsm-ja.

Na “vanila’ forumih ni oglasevanja bdsm partijev.

V okolici lj je bdsm studio ki se ga da najeti in tam so tudi bdsm dogajaja. Če pridete do tega so vam odprta vrata v Bdsm svet.

Drugače pa tujina …recimo v Zagrebu se kr dogaja….bolj fetish je pa tudi bdsm prisoten.Zopet tam lahko spoznate kr veliko Slovencev.

Nama je za začetek načeloma dovolj če najdeva kak par, manjšo skupino ki jim to sede. Ker sva z bolj malo izkušnjami, razen da to izvajama sama se za začetek kej vecjega nebi udeleževala

Lahko mi pišete ma mail pa dobite bolj točne info.

( fet.ish@aim.com )

Tud  midva z bivšo sva se mal igrala. Ona je bila dominantna. Priznam, da z zdejsnjo pogrešam to. Je ne zanima to.

Jaz nimam partnerja, a tudi iščem koga ki je za te stvari. Bi to skupaj raziskali?

mene ful mika, da bi se enmu cist prepustila in podredila. Da bi me zvezal, tepel, davil, pljuval, grizel, mi povzrocal bolecino.. Nisem pa cist submissive, bolj sem bratty oz poredna, rada ugovarjam, nagajam, zelim biti kaznovana.

Prepricujem fanta ze dolgo casa za kaj takega, pa ne zeli niti probat. Se najde kaksen 35+, da me zdominira na fertik? Po moznosti iz gorenjske. Stara sem 21

napisi mail in te kontaktiram

44let,samski,izdrzljiv, obdarjen,prijetnega videza…Javi se mi na andrejblatnik518@gmail.com

Sem profesionalna domina. Zainteresirane vabim k stiku na spletni strani https://roka.lol

Iščem zmerno domino. 50 Lj.

Javim se na mail.

Iščem domino. Sama postaviš mejo in za dober denar

Miska maska…

trikratpetminusdva@gmail.com

piši na heterogo@proton.me

38 letni bsisex switch iz Goriške regije, z nekaj BDSM izkušnjami. Tudi sam iščem pišite pod zasebno ali pa na heterogo@proton.me

Miska maska,

upaj si, dovoli si, da te popeljem v raj ter vrnem nazaj!

Resno,diskretno! Gorenjska.

popestritev.z.njo@gmail.com

Piši mi na pankrtitabornika@gmai.com

Miska maska

Jaz te z veseljem obdelam kot pravo podrejeno prasičko

Star sm 34

Piši na

uzitek1991.1991@gmail.com

Pisi na pankrtitabornika@gmail.com

New Report

Close